Assassin's Creed serisi mi, Tomb Raider mı?

Tomb Raider serisini bitirmiş ve AC Odyssey / Valhalla bitirmiş biri olarak tavsiyem eğer uzun süreli bir oynanış istiyorsanız AC serisine başlayın. Daha çok film tadında, güzel senaryolu bir oyun oynamak istiyorsanız da Tomb Raider serisi iyidir. Özellikle Rise of the Tomb Raider bayağı iyiydi. 👍
 
Tomb Raider 2013 klasik çizgisel ilerleyen ortalama bir oyundu ben oynarken sıkılmamıştım ama AC serisini tabii ki tercih ederim her ne kadar tekrar etse de daha çok içerik sunuyor arada idare eden görevleri ile birlikte.
 
AC Odyssey Gold Edition al bence. 113 TL mi neydi ben aldığımda. İçinde AC 3 remastered + AC liberation hd + AC Odyssey 2 tane kocaman mükemmel dlcsi var. (AC Odyssey'de şuan milletin 15 20 saatlerde ulaşabileceğe yere 50 saatte ulaştım çünkü AC Odyssey'de yapılacak daha çok fazla iş var. Az biraz zorlasam 100 saat bile olurdu 20 saatlik yeri görebilmek için.
 
AC Odyssey Gold Edition al bence. 113 TL mi neydi ben aldığımda. İçinde AC 3 Remastered + AC liberation HD + AC Odyssey 2 tane kocaman mükemmel DLC'si var. (AC Odyssey'de şu an milletin 15 20 saatlerde ulaşabileceğe yere 50 saatte ulaştım çünkü AC Odyssey'de yapılacak daha çok fazla iş var. Az biraz zorlasam 100 saat bile olurdu 20 saatlik yeri görebilmek için.

AC 3 Remastered geldiğini görmüştüm ama liberationda geliyor mu?
 

Geri
Yukarı