DarylDixon0 Decapat Katılım 27 Ocak 2023 Mesajlar 859 Çözümler 18 12 Haziran 2023 #1 Başlıkta da belirttiğim gibi indirim gelmişken almayı planlıyorum.
lekwiny Hectopat Katılım 15 Ekim 2022 Mesajlar 289 Daha fazla Cinsiyet Erkek 12 Haziran 2023 #2 DarylDixon0 dedi: Başlıkta da belirttiğim gibi indirim gelmişken almayı planlıyorum. Genişletmek için tıkla... Valhalla orgins favorimdir grafikleri falan üst düzey.
DarylDixon0 dedi: Başlıkta da belirttiğim gibi indirim gelmişken almayı planlıyorum. Genişletmek için tıkla... Valhalla orgins favorimdir grafikleri falan üst düzey.
DarylDixon0 Decapat Katılım 27 Ocak 2023 Mesajlar 859 Çözümler 18 12 Haziran 2023 #3 lekwiny dedi: Valhalla orgins favorimdir grafikleri falan üst düzey. Genişletmek için tıkla... Hocam Valhalla güzel duruyor. 2 oyun almayı planlıyorum. 1 tane de düşük sistemli bir oyun önerir misiniz?
lekwiny dedi: Valhalla orgins favorimdir grafikleri falan üst düzey. Genişletmek için tıkla... Hocam Valhalla güzel duruyor. 2 oyun almayı planlıyorum. 1 tane de düşük sistemli bir oyun önerir misiniz?