Assassin's Creed serisini ucuza satan yer

stayinghome

Hectopat
Merhaba,

Assassin's Creed Odyssey, Origins ve Syndicate oyunlarını almak istiyorum. Fakat Steam veya Epic Games yerine ucuza satan yerlere başvurmayı düşünüyorum. Instagram hesabı olan yerlerin çogu çalıntı hesap satıyor deniliyor. Key satanlar daha güvenli deniliyor fakat key satan yer kalmadı ki, daha doğrusu oyunlar artık key ile kurulmuyor ki. Sadece hesaplardan alınıyıor ve kuruluyor. Artık Key'ler sadece programlar için geçerli.

Tam olarak da güvenemedim Instagram hesaplarına. Bir sorum da olacak bu konuda. Diyelim ki onların verdiği bir hesaptan bir oyun indirdim bilgisayara. Sonra hesap patladı, başka bir hesap verdiler. Yeni hesapla girince eski hesapla yüklediğim oyunun dosyası ne olacak? Yani hesap değiştiği için, yeni hesap oyun dosyasını hemen tanıyıp otomatik olarak yeni hesapla oyunu başlatır mı? Yoksa her hesap değiştiğinde oyun dosyası yüklü bile olsa tekrar mı yüklemek gerekecek?

Bir de güvenilir, ucuza satan bir yer öneriniz var mı acaba?

Teşekkürler.

Yazdığın yöntemleri tavsiye etmiyorum, bunlarla uğraşılmaz. Örneğin Origins ek paketleriyle 21 liraya geliyor, bundan daha ucuza ve güvenilir bir şekilde almayı mı düşünüyorsunuz?

Origins Gold Edition yani oyun + ek paketleri Epicte 81 tl. 60 liralık kuponla birlikte 21 liraya geliyor.

ok teşekkür ederim.
bir şey merak ettim. 60 liralık kupon farklı hesaplar açılıp kullanılamaz mı birden fazla kere?

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Geri
Yukarı