Assassin's Creed Shadows 1.0.2 güncellemesi yayınlandı

Önceki 4 oyunda olan atın otomatik olarak yolu takip etmesi özelliği oyun çıktıktan 3 hafta sonra ancak ekleniyor

Ayrıca oyunda bazı görevler, spesifik vakit ya da mevsimi gerektirmesine rağmen istediğiniz zaman gece/gündüz yapamıyor ya da mevsim değiştiremiyorsunuz. Bu iki özellik için de beklemeniz gerekiyor.

Mevsimi haritadan sağ D-pad tuşuna basılı tutarak değiştirebilirsiniz. Yazının silik olmasından dolayı görmemeniz normal.

Son düzenleme:
Mevsimi haritadan sağ D-pad tuşuna basılı tutarak değiştirebilirsiniz. Yazının silik olmasından dolayı görmemeniz normal.

Eki Görüntüle 2466373
Mevsimi sağ D-pad ile değiştirebildiğimizi biliyorum hocam fakat değiştirmek için önce o dairenin yarısının dolmasını beklemek gerekiyor. Zaten o dairenin yarısı dolunca da ilk hızlı seyahatte oyun kendi değiştiriyor.

Mevsim değiştirme mekaniği dediğiniz gibi bayağı kullanışsız olmuş. Oyuncuya kolaylık sağlayacak bir mekaniği neden bu kadar saçma hale getirmişler, anlamadım doğrusu.
Oyuna 50 saat gömdüm keşke o kadar gömmeseydim diyorum saçma sapan yan görevleri koyan ekibe selamlarımı iletiyorum
Naoe'nin geçmişini anlatan yan görevler fena değildi, geri kalan görevler dediğiniz gibi saçma sapan, yüz tane adam öldür görevleriyle doluydu. Adamlar, bildiğiniz Single Player live servis oyunu yapmış.

Son düzenleme:

Aynen hocam bir çiftçiye gittim dedi ki 100 haydut eyvallah dedim yaptım başka çiftçiye gittim haydut öldür başkasına gittim yine 100 haydut başka görevde 16 kap özel yemek alman lazım yok 10 tane nadir hazine çal bu görevler gerçekten çok sıkıcı daha güzel bir şekilde yedirelebilirdi diye düşünüyorum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…