Assassin's Creed Shadows açılmıyor

Rewill216

Kilopat
Arkadaşlar oyunu açamıyorum Steam'den başlatıyorum Ubisoft kısmına geldiğinde yükleme ekranı çıkıyor ve daha sonra " unable to start the game " hatası alıyorum. Sizce sorun nedir?

Sistemim;

RTX 4060 ekran kartı.
16 GB RAM.
Ryzen 5 5600 işlemci.
Ek olarak oyun SSD de kurulu.

Selamlar beni introdan sonra bazen de compiling shaders kısmından sonra oyundan atıyor. Ekran kartı sürücüsünü güncelledim. Hatta bir önceki sürümü de yükledim. İşe yaramıyor. Ekran kartı 1650 Super, yetersiz mi geliyor diyeceğim de benim gibi sorun yaşayan çok kişi varmış.

Oyunu silip yükledim, düzeldi. Bu seferde ilk sahneden sonra atmaya başladı. Ne sorunlu bir oyunmuş.

Son düzenleme:
Arkadaşlar ben oyunu hesap satışı yapan sitelerden almıştım. Ancak satıcı saolsun aynı hesabı 100 kişiye sattığından sürekli ubisoft connect benim bağlantımı kesiyordu çevrimdışı olsam bile bir çözüm bulamıyordum oyuna giremiyordum. Onun yerine ubisoft plus aboneliği aldım aylık 300 tl gibi bir rakam. Şuan sorunsuz oynuyorum.

Arkadaşlar ben oyunu hesap satışı yapan sitelerden almıştım. Ancak satıcı saolsun aynı hesabı 100 kişiye sattığından sürekli ubisoft connect benim bağlantımı kesiyordu çevrimdışı olsam bile bir çözüm bulamıyordum oyuna giremiyordum. Onun yerine ubisoft plus aboneliği aldım aylık 300 tl gibi bir rakam. Şuan sorunsuz oynuyorum.
Evet çok iyi rakam. Oyunu satın almak yerine 300 lira vermek daha mantıklı. Hem diğer oyunları da oynayabilirsin 1 ayda. Sistemin nedir senin? Bende oyundan atıyor.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı