Assassin's Creed Shadows alınır mı?

SedatPoyraz

Decapat
Daha fazla  
Sistem Özellikleri
Sapphire Radeon Pulse RX 7700XT
Ryzen 5 5600
16 GB Ram
Eski klasik AC oyunları gibi mi acaba oyun almaya değer mi?

İzlediğim kadarıyla değil. İnceleyenler de hikaye devamlılığında sorun olduğunu söylüyorlar. Beni tek cezbeden kısmı mevsim geçişi olması. Nerede AC Brotherhood'lar nerede AC2'ler.

Oyun ile ilgili gördüğüm öne çıkan şeyler, alıp almamak size kalmış.
  • Hikaye yok denecek kadar az derinlikte ve pek ilgi çekici değil.
  • Yan görevler birbirini tekrarlıyor, merak uyandıran veya ek hikaye sunan görevler değil.
  • Combat keyifli fakat yine ilerleyen safhalarda tekrar ediyor.
  • 2 ana karakter belirgin olarak farklı gameplay sunuyor.
  • Görsel tasarım ve grafikler çok iyi görünüyor.

Alınmaz görev sistemi AC Valhalla'dan daha kötü. Günde 2-3 saat oynarım diyorsan ubi+ ile girebilirsin ama günlük 2-3 saat dışında hayatta oynayamazsın baygınlık geçirirsin. Yine klasik dünya büyük ve harika görünüyor savaş sistemi gelişmiş ama halen mobil oyun gibi yine de gizlilik az buçuk sarıyor yapay zeka zekasız gibi davranıyor vesaire vesaire 50 dolar verilmez ama ubi+ ile şans verilir.

Son düzenleyen: Moderatör:
Şu incelememe bakabilirsin:

İncelemede nasıl ki oyunun her geçen saatte daha da kötüleştiğinden bahsediyorsam, şu anki 40. saatimde de aynı şey yaşanmaya devam ediyor. Her geçen saat daha da kötüleşiyor oyun. Bir Odyssey kalitesi zaten yok ama Valhalla'daki o yok denecek kadar az var olan görev derinliği bile yok oyunda. Ana hikâye tamamen seni oyunda tutmak için amaç verme işlevi görüyor. Yan görevler de aynı şekilde.

İlk 10 saat benim için, vay be özlemişim AC'yi güzel olmuş bu sefer gibiydi. Şu an geldiğim nokta 25 saat kadar oynadım sonra ben ne oynuyorum deyip sildim. AC oyunlarını seviyorsanız ubisoft +'dan oynayın. Sevmiyorsanız hiç bulaşmayın önceki oyunlardan içerik kalitesi olarak hiçbir farkı yok, hatta bence Odyssey bundan çok daha iyiydi. En azından biraz yan görevlerde az da olsa bir hikaye vardı. Valhalla'dan daha iyi, ama bence ortalama hemen hemen her oyun Valhalla'dan iyi o yüzden ne kadar kıstas bilemiyorum. Oyunda iyi olan veya olabilecek birçok şey var ama 20. saatten sonra her şeyinden bıkıyorsunuz hatta nefret ediyorsunuz. Çünkü sürekli aynı şeyler, aynı içerik, hiçbir merak uyandırmayan hikaye ve diyaloglar. Knowledge point yüzünden bile bu oyunu öneremem kimseye. AC Shadows şöyle geliyor bana; birileri taslak olarak güzel bir oyun tasarlamış, sonra birileri de demiş ki bu oyunu nasıl daha sıkıcı, daha kötü hale dönüştürüp eziyet haline getirebiliriz diye kafa yormuş sanki.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı