Assassin's Creed Shadows alınır mı?

AC Shadows şöyle geliyor bana; birileri taslak olarak güzel bir oyun tasarlamış, sonra birileri de demiş ki bu oyunu nasıl daha sıkıcı, daha kötü hale dönüştürüp eziyet haline getirebiliriz diye kafa yormuş sanki.
Böyle hissettirmesinin en büyük sebebi bu oyunun yapımına Odyssey'i yapan Quebec ekibinin tek başına başlaması ve sonra Ubisoft batma noktasına gelince Origins ve Valhalla'yı yapan Montreal ekibinin oyunun başına geçmesinden kaynaklanıyor. Oyunun başlarda iyi sonra kötü hissettirmesinin sebebi bu tamamen. Quebec başlıyor, Montreal bitiriyor oyunu.

İlk 10 saat benim için, vay be özlemişim AC'yi güzel olmuş bu sefer gibiydi. Şu an geldiğim nokta 25 saat kadar oynadım sonra ben ne oynuyorum deyip sildim. AC oyunlarını seviyorsanız Ubisoft +'dan oynayın. Sevmiyorsanız hiç bulaşmayın önceki oyunlardan içerik kalitesi olarak hiçbir farkı yok, hatta bence Odyssey bundan çok daha iyiydi. En azından biraz yan görevlerde az da olsa bir hikaye vardı. Valhalla'dan daha iyi, ama bence ortalama hemen hemen her oyun Valhalla'dan iyi o yüzden ne kadar kıstas bilemiyorum. Oyunda iyi olan veya olabilecek birçok şey var ama 20. saatten sonra her şeyinden bıkıyorsunuz hatta nefret ediyorsunuz. Çünkü sürekli aynı şeyler, aynı içerik, hiçbir merak uyandırmayan hikaye ve diyaloglar. Knowledge point yüzünden bile bu oyunu öneremem kimseye. AC Shadows şöyle geliyor bana; birileri taslak olarak güzel bir oyun tasarlamış, sonra birileri de demiş ki bu oyunu nasıl daha sıkıcı, daha kötü hale dönüştürüp eziyet haline getirebiliriz diye kafa yormuş sanki.

Bence Valhalla kötü bir oyun değil gibi ya hikayesi akıyordu viking teması ortalamaydı grafikler kötü değildi bence okeydi yani bu oyunda o kadar hikaye bir de yok gibi duruyor.

Şu dikkatimi çekti Ubisoft müthiş para döküyor pr işine. 5 para etmeyecek, zaten aynısından 2139821893912 tane olan oyunu forumlarda, oyuncu topluluklarında deli gibi savunanlar mı dersin, yalandan gömüp sonra övenler mi dersin, osuruktan oyun içi fotoğraflar paylaşan mı dersin, iş olsun diye oyun hakkında post atanlar mı? Ne ararsan var. YouTube'a değinmiyorum bile. Ubisoft istersen evimin önüne pankart aç, komşularımı satın alıp sabah akşam oyununu konuştur hatta evimin önünde miting yap vallahi senin oyununu almayacağım. Her yerde de kötüleyeceğim. Umarım batarsın rezil Ubisoft.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı