Assassin's Creed Shadows "DX12" hatası veriyor

İşletim sistemi
Windows 11

erdem acis

Femtopat
Daha fazla  
RAM
24454
Ekran kartı
AMD radeon rx580
İşlemci
ryzen 5 5500
Assassin's Creed Shadows da böyle bir hata alıyorum yardımcı olur musunuz?

Ekran görüntüsü 2025-03-20 134943.png

Aynı hata bende de oluyor ayarlarda kare oluşturmada FSR'ı seçip uygulaya tıkladığım zaman aynı hatayı bende de veriyor ama bende verdiği hatanın kodu farklı 0x887A0005.

Aynı hata bende de oluyor ayarlarda kare oluşturmada FSR'ı seçip uygulaya tıkladığım zaman aynı hatayı bende de veriyor ama bende verdiği hatanın kodu farklı 0x887A0005.

Bende aynı hata kodunu alıyorum. fakat ben oyuna hiç giremiyorum.
Benzer bir hatayı (dxgı error device removed) bannerlorda giremezkende alıyordum. Oyunu dahili ekran kartıyla açtıktan sonra nvidia ile optimize ettim sorun çözüldü. Bu oyunu hiç açamadıgım için optimize edemiyorum. Yabancı forumlarda ki çözümleri denedim nafile.

Hocam merhaba. Dün geceden beri bu sorunla uğraşıyorum ve en sonunda buldum. Oyunun dlss ile bir hatası var ve bundan dolayı oyuna girmeden atıyor. Oyuna giremediğimiz için de dlss kapatamıyoruz bunun için 3 kere silip yüklememe rağmen cloud'dan aldığı için açmıyordu oyunu. Ubisoftun kurulu olduğu dosyaya girip savedgames yazan dosyanın içine girip options save yazan iki tane dosyayı silip oyuna girersen ayarlar sıfırlanmış oluyor ve oyuna giriyorsun. Oynadığın oyun save silinmez. Rahatlıkla bu işlemi yaparak giriş yapabilirsin.

Dosya Ekleri

• Screenshot_15.png
    Screenshot_15.png
    5,3 KB · Görüntüleme: 52

Yeni konular

Geri
Yukarı