Assassin's Creed Shadows ön siparişten alınır mı?

Bonuslar için ön siparişten alınır mı? Karar veremedim.

Ubisoft + ile en üst sürümünü oynuyorsun diye hatırlıyorum zaten en üst sürümde ön sipariş içeriğide mevcut. Ben Mirage oynadığımda o bir tane kıyafet vardı onu da vermişti.

Rusya VPN ile baktım Ubisoft+ ile 1 gün önceden oynayabiliyorsun ve bonus içerik Deluxe vs de içeriyor TR de Xbox üzerinden aldığımız için direkt istemcide gözükmüyor.

Dosya Ekleri

• 1741013205220.png
    1741013205220.png
    112,6 KB · Görüntüleme: 60
Önsipariş bonuslarını sonrasında standart sürüme ekliyorlar, o kısmı dert etme. Fiyatı sana uygunsa yapıştır gitsin ama ubi+ ile daha da ucuza bitirebilirsin. Kötü oyun olmayacaktır ama beklentimiz en az Odyssey kadar iyi olması.

Sırf bonus DLC için ön sipariş vermek istiyordum eğer standarta eklenicekse ilk indirim dönemini beklemek daha mantıklı olabilirim şu an Mirage'yi oynuyorum daha bitmedi.

Sırf bonus DLC için ön sipariş vermek istiyordum eğer standarta eklenicekse ilk indirim dönemini beklemek daha mantıklı olabilirim şu an Mirage'yi oynuyorum daha bitmedi.

Mirage 15-20 saat sürüyor. Shadows ise kemiksiz en az 80 saat olacak. Önsipariş bonusları da matah olmuyor Ubi oyunlarında üstelik bir iki ay sonra ana oyuna da ekliyorlar. En iyi seçenek olur sonra almak.

Bence uygun fiyat ben almayı düşünüyorum atmosfer olarak çok iyi duruyor bir de samuray temasına merakım var. 300 TL fazla verip Steam üzerinden almak daha mantıklı bence site güvenilir gift olarak geliyor. Gameship

Bence uygun fiyat ben almayı düşünüyorum atmosfer olarak çok iyi duruyor bir de samuray temasına merakım var. 300 TL fazla verip Steam üzerinden almak daha mantıklı bence site güvenilir gift olarak geliyor. Gameship

Vallahi kanka fiyat güzel duruyor da pek emin değilim. Daha önce alanlar var Steam gift filan iptal etme olasılığı var mı? Satıcı ne zaman döner? Ark ekleyip atıyormuş benim uyuduğum vakite gelirse daha çok sürme ihtimali var, denemek lazım.

Ubisoft+ dediğiniz şey nedir?

Ubisoft aboneliği 1 aylık alırsan 1 ay boyunca hemen hemen bütün oyunlarını yeni çıkacaklar da dahil Deluxe, premium vs yüksekt pakette oynayabiliyorsun. Türkiye de Xbox üzerinden alınıyor.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı