Oyunda Denuvo koruması olduğu söyleniyor henüz pek bir bilgi yok, sizce kırılır mı? En son oyun Mirage birkaç ay içinde kırıldı Shadows sizce ne kadar süre dayanır?
nasıl olacak o2 3 güne 10 liralık hesaplarda oynayabileceğiz zaten, kırılmasına gerek yok.
Nasıl olacak o
Muhtemelen "Çevrim dışı" oynanılabilen hesap satın alımlarından söz ediyordur. Shadows için bence Mirage'de olduğu gibi birkaç ay içinde kırılır. Ubisoft halihazırda R6X için de uğraşıyorken, yaptıkları herhangi bir işlemin yeteri kadar iyi olacağını zannetmiyorum.Nasıl olacak o?
Muhtemelen "çevrim dışı" oynanılabilen hesap satın alımlarından söz ediyordur. Shadows için bence Mirage'de olduğu gibi birkaç ay içinde kırılır. Ubisoft halihazırda r6X için de uğraşıyorken, yaptıkları herhangi bir işlemin yeteri kadar iyi olacağını zannetmiyorum.
Bildiğim kadarı ile "Steam Çevrim dışı" modunda oynarsanız bir sıkıntı çıkmıyor ama fazla bir bilgim yok bu konuda.Şimdi anladım, o satış bu satış sitelerinde 20-30 TL'ye satılan hesaplar. Başkaları girdiğinde atma gibi bir durum oluyor mu peki?
Şimdi anladım, o satış bu satış sitelerinde 20-30 TL'ye satılan hesaplar. Başkaları girdiğinde atma gibi bir durum oluyor mu peki?
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.