Assassin's Creed Shadows, Steam boyutu 109,47 GB oldu

Bu oyun, doğrudan Ubisoft'un kaderini belirleyecek. Oyun satmazsa Ubisoft muhtemelen iflasını ilan edecek. Karşı taraftan bekleyen Microsoft ya da diğer firmalar da doğrudan satın alacak.

Oyunun kendisinden çok elde edeceği satış başarısı ve alacağı puan daha beklemeye değer. Batış ya da çıkış anı bu oyun Ubisoft için. Bugün ambargo kalkıyor. Metacritic puanları ve yayıncı incelemeleri yayınlanınca anlayacağız neyin ne olduğunu.
Metascore düşük olsa bile çok sattı bile şimdiden. Satmaya da devam edecektir. En fazla 85 alır diyorum.

Bu oyun, doğrudan Ubisoft'un kaderini belirleyecek. Oyun satmazsa Ubisoft muhtemelen iflasını ilan edecek. Karşı taraftan bekleyen Microsoft'ya da diğer firmalar da doğrudan satın alacak.
Assassin's Creed serisinin her zaman alıcısı olan bir marka olduğundan, kötü olsa dahi alacak bir kesim olacaktır. Keza Mirage'ın hikayesi berbat olmasına rağmen iyi satmıştı.

@KlZlLKAYA Mirage'ın tek sorunu hikaye olsa keşke. Ben artık aclerde hikaye falan aramıyorum bile.
Gerçekten oyunun elle tutulur bir yanı yok. Hikayeden beklentim yoktu, ona rağmen hayal kırıklığına uğradım. Basim gibi bir karaktere nasıl böyle bir arka plan hikayesi yazdılar, onu da anlamış değilim. Jacob Frye gibi önemsiz bir karakterde değildi.

Ambargo saat kaçta kalkıyor bilmiyorum ama çok yüksek alacağını düşünmüyorum nedense. Yine de 80 üstü olur.
IGN Brezilya incelemesi sızmış galiba. 9/10 vermişler ve IGN olduğunu düşünürsek normal bir skor. Hatta muhtemelen tam da tahmin ettiğim gibi 85 alacak bence.

Ambargo sanırım 20:00'da kalkıyor ama tam emin değilim.

1742316886952.png

Beklediğimden bile düşük almış açıkçası.

Son düzenleme:

Yeni konular

Geri
Yukarı