sokratesla0 Kilopat Katılım 18 Mart 2018 Mesajlar 190 Çözümler 3 17 Şubat 2021 #1 Merhabalar. Assassin's Creed de Alt Tab yapınca oyun pencereli oluyor. Sonra ayarlardan tam ekran yapmayı denedim. Tam ekran seçeneği yok. Bunu nasıl düzeltebilirim?
Merhabalar. Assassin's Creed de Alt Tab yapınca oyun pencereli oluyor. Sonra ayarlardan tam ekran yapmayı denedim. Tam ekran seçeneği yok. Bunu nasıl düzeltebilirim?
DaciX Hectopat Katılım 27 Haziran 2020 Mesajlar 464 Çözümler 3 Daha fazla Cinsiyet Erkek 17 Şubat 2021 #2 Alt + enter yapınca çözülüyor sanırım. Artı 5 Eksi Çözüm
KS KS sokratesla0 Kilopat Katılım 18 Mart 2018 Mesajlar 190 Çözümler 3 17 Şubat 2021 #3 DaciX dedi: Alt + enter yapınca çözülüyor sanırım. Genişletmek için tıkla... Sorun çözüldü. Teşekkür ederim. Artı 0 Eksi
DaciX dedi: Alt + enter yapınca çözülüyor sanırım. Genişletmek için tıkla... Sorun çözüldü. Teşekkür ederim.
arif özişçi Hectopat Katılım 6 Ocak 2022 Mesajlar 4 Daha fazla Cinsiyet Erkek 25 Ocak 2022 #4 sokratesla0 dedi: Sorun çözüldü. Teşekkür ederim. Genişletmek için tıkla... Tüm "assasın's" adına teşekkür ederim dostum. Artı 0 Eksi
sokratesla0 dedi: Sorun çözüldü. Teşekkür ederim. Genişletmek için tıkla... Tüm "assasın's" adına teşekkür ederim dostum.
Nizamettin Güvenç Hectopat Katılım 9 Haziran 2021 Mesajlar 25 Daha fazla Cinsiyet Erkek 13 Haziran 2022 #5 DaciX dedi: Alt + enter yapınca çözülüyor sanırım. Genişletmek için tıkla... Benim işe yaramadı Artı 0 Eksi
KS KS sokratesla0 Kilopat Katılım 18 Mart 2018 Mesajlar 190 Çözümler 3 13 Haziran 2022 #6 Nizamettin Güvenç dedi: Benim işe yaramadı. Genişletmek için tıkla... Oyuna sol tık yap öyle dene. Nizamettin Güvenç dedi: Benim işe yaramadı. Genişletmek için tıkla... Bu bahsettiğim oyun Assassin's Creed 1 Sizin bahsettiğiniz başka oyun olabilir mi? Artı 0 Eksi
Nizamettin Güvenç dedi: Benim işe yaramadı. Genişletmek için tıkla... Oyuna sol tık yap öyle dene. Nizamettin Güvenç dedi: Benim işe yaramadı. Genişletmek için tıkla... Bu bahsettiğim oyun Assassin's Creed 1 Sizin bahsettiğiniz başka oyun olabilir mi?