Assassin's Creed Valhalla 50 Saat incelemesi

Odyofil

Kilopat
Katılım
7 Ağustos 2017
Mesajlar
3.678
Makaleler
9
Çözümler
18
Daha fazla  
Cinsiyet
Erkek
Evet, 50 saati aştım Assassin's Creed Valhalla'da. Şimdi sizlere bu 50 saatte oyunda olan küçük olayları spoiler vermeden anlatacağım.
Öncelikle oyunda bulabileceğim her görevi yapıyorum. Bunlara servet toplama, dövme toplama, yan görevleri dibine kadar yapmakta dahil. Bu şekilde şu an oyunu %40 bitirebildim ve bu yüzdelikte oynama saatim 50. gayet iyi bir değer gibi... Oyunumuz Odyssey'e bir yönü ile benziyor. Oda outpost ele geçirme ama bu oyunda outpost yok onun yerine bildiğiniz kocaman bir bölgeyi ele geçiriyoruz, çok şükür bu oyuna hoş ve içine çeken bir hikaye eklemiş Ubisoft. Bu sebeple Odyssey'de olduğu gibi oyun biz oyuncuları sıkmıyor. Yani Odyssey'deki gibi ha bire aynı işi yapmıyoruz!
Oyunda şu an karşılaştığım ve beni delirten tek problem buglar. Çok fazla bug ile karşılaştım ve bu buglar beni deli etti bazı yerlerde. Yan görev yaptırmadı buglar ve bu sadece bende olan bir şey de değil. İnternette araştırdım ve çoğu oyuncuda aynı problemin olduğunu gördüm. Umarım yakın zamanda patch yayınlayıp bu durumu düzeltirler...
Kısaca oyun çok güzel, hikaye anlatımı evreni olsun sizi içine çekiyor. Buglar ise oyundan kısa süreliğine nefret etmenizi sağlıyor. İndirim ile beraber 210 TL'ye alınabiliyor diye duydum. Bence bu fiyata kesinlikle alınır. Tabi oyunu alırken bilgisayarınızın da iyi olması lazım. Çünkü çok ağır bir oyun yapmış Ubisoft...

Ekran Alıntısı.PNG
 
Son düzenleyen: Moderatör:
Spoiler yememek için okumadım ama AC Odyssey'i çok begenmiştim ama 2. oynayışta haritanın büyüklügü yüzünden aşırı baydı hileyle hızlandıra hızlandıra oynadım Valhalla tekrar oynanırmı yoksa bayarmı Odyssey gibi.
 
AC 2'den sonra tek sevdiğim AC oyunu bu oldu. Oyun aslında dediğiniz kadar uzun sürmüyor. 40 saatte bitirdim. Görev sistemi Odyssey veya Origins'teki gibi iğrenç değil.
 
Oddyssey'den çok keyif almıştım. Origins gibi kendini tekrar etmiyordu. Origin'de acayip sıkılmıştım. Valhalla'da hikaye anlatımından daha da zevk alarak oynadım ve %94'te bitirdim. Yalnız oyunun normal zorlukta bile kolay olduğunu düşünüyorum.
Valhalla.PNG
 
Oddyssey'den çok keyif almıştım. Origin gibi kendini tekrar etmiyordu. Origin'de acayip sıkılmıştım. Valhalla'da hikaye anlatımından daha da zevk alarak oynadım ve %94'te bitirdim. Yalnız oyunun normal zorlukta bile kolay olduğunu düşünüyorum.Eki Görüntüle 750565

Hocam Odyssey kendini tekrar etmiyor derseniz biraz garip kaçar bence. 40 Saate yakın oynadım oynamaya da devam ediyorum gerçekten bayıyor şu anda. Bitirmeden Vallhala'ya geçebilirim bile.
 
Hocam Odyssey kendini tekrar etmiyor derseniz biraz garip kaçar bence. 40 Saate yakın oynadım oynamaya da devam ediyorum gerçekten bayıyor şu anda. Bitirmeden Vallhala geçebilirim bile.
Origins kadar tekrar etmiyor diyerek düzelteyim o zaman.
 
Origin kadar tekrar etmiyor diyerek düzelteyim o zaman.

Bana Origin daha zevkli gelmişti ne yalan söyleyeyim. Ana karakteri sevmiştim daha doğrusu. Üstüne Odyssey'de eklenen tanrısal güçler garip saldırı şekilleri falan beni daha da soğutmuştu oyundan. Belki Kassandra güzel yapılmıştır bilemiyorum ama Alexiosa bağlanamadım şahsen.
 
Ellerine sağlık güzel olmuş da hocam bu inceleme değil ilk izlenim olur ve 20.saatin ardından yapılmaya başlanır(en azından Valhalla için) ama yazını güzel buldum(ben yazıyordum bir anda mesaj yadı ben yazmaya başladığımda mesaj yoktu)
 
Assassin's Creed oyunları birbirinin kopyası gibi gelmiştir her zaman. Assasin's Creed 4'den sonra oynamayı bıraktım. Yazını okuyunca bir şans versem mi dedim. 😀
 

Geri
Yukarı