Assassin's Creed Valhalla Epic Games'te 107,60 TL

Oyunu oynamamış adam yorumu bu.

Bir oyunu ne iyi bir oyun yapar zaten açıkladım. Gayet iyi bir oyun. Kalkıp Elden Ring'le kıyaslamanda harbi boş. Forumda Elden Ring için çok kötü, berbat, dandik diyen insanlarda var. :) Aynı bakış açısı işte. AC: Valhalla iyi bir oyun. Çok iyi değil tabii ki ama kötü denmeyi hak etmiyor.
Aynen oyunu oynamadan yorum yapıyorum tabi.
Bir oyunu iyi yapan kıstasları sen belirliyorsun sanırım. Senin mekanik dediğin şey iki tuşa basıp aynı hareketleri yapmaksa mekanik var. Bence sen oynamamışsın. Elden Ring e kötü diyen de hayatı boyunca bir tane souls-like tarzı oynamamış, ilk bossdan tek yemiş, AC serisindeki yapay zeka namına en ufak bir zerre olmayan düşmanları kesmeye alışmış kişilerdir kesin. :)))

Kocaman boş bir açık dünyada sürekli şunu öldür şunu getir görevleri yaptığımız sıkıcı bir oyun almanızı önermem kesinlikle.

Böyle bir yorum yaptığınıza göre oyunu oynadığınızı pek sanmıyorum. Valhalla çeşitlilik açısından her ne kadar Oddysey'nin altında kalsa bile bana göre diğer tüm AC oyunlarından çok daha dolu bir oyun. Keza konsept olarakta en ilginç oyun olduğunu düşünüyorum. Ubisoft hakkında ön yargınız bu yorumu yapmanıza neden oluyor anlaşılıyor ama doğru düzgün oynamadığınız oyunlar hakkında yorum yapmanız yanlış. En azından oynamayı düşünen insanları yanlış yönlendirmeyin. Keza böyle eleştiriler yapan insanların Elden Ring'i övüyor olması da ayrı bir saçmalık. Valhalla Elden Ring'ten çok daha iyi bir oyundur.

Bir oyunu sizin beğenmemeniz o oyunu sıkıcı ve kötü bir oyun yapmaz. Bunu daha önce milyon tane konuda söyledim/söylediler. Bir oyunun optimizasyonu kötü değilse, oynanmayacak kadar çok bug yoksa, ortalama veya üzeri oynanış mekaniklerine sahipse ortalama bir oyundur. Eğer mekanikleri ortalama ve üzeriyse, bir de iyi bir hikayeye sahipse bu onu iyi bir oyun yapar.

AC: Valhalla yeterince iyi bir oyun. Sürekli şunu öldür şunu getir değil görevlerin hepsi de. Ha, oyun süresini uzatmak için bolca bırakmışlar o ayrı. Fakat Odyssey de Valhalla da gayet iyi oyunlar. İkisini de satın almadan önce oynadım bitirdim. Beğendim, indirime girdiği gibi satın aldım. Hani baştan satın aldım da o yüzden kötületmiyorum gibi saçma bir algı yaratmayın diye bunu belirtiyorum.

Not: Satın almadan önce oynamam korsan olarak değil, oyunların ikisine de sahip arkadaşlarım vardı.
Valhalla osyssey'in getir götürünü yaparken kötürüm kalır. maksimum 6 puanlık eh iyi ya derecesinde bir oyun. Odysseyi 300-350 saat oynayıp bitiren, 15 saat kadar valhalla oynamış biri olarak söylüyorum.

Valhalla osyssey'in getir götürünü yaparken kötürüm kalır. maksimum 6 puanlık eh iyi ya derecesinde bir oyun. Odysseyi 300-350 saat oynayıp bitiren, 15 saat kadar valhalla oynamış biri olarak söylüyorum.
Odyssey daha iyi bir oyun olabilir. Bu yine de Valhalla'yı kötü yapmaz.

Son düzenleyen: Moderatör:
Odyssey daha iyi bir oyun olabilir. Bu yine de Valhalla'yı kötü yapmaz.
Oyun kötü değil ama ortalama bir oyun olduğundan çok sıkıcı. Odysseyde zevkle gezerken mesela valhallada e hadi ulan bitsin şu yol gibi söylemlerle sıkıla sıkıla gitmiştim o yollar. Diğer konuya gelirsek e tabi düzgün tartışmayı bilmiyor milletimiz hala.

Son olarak ekleyeyim sıkıcı bi oyun kötü olmasa da iyi de diyemeyiz bence eh işte sevisinde bence.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı