Assassin's Creed Valhalla Epic Games'te 107,60 TL

Aynen oyunu oynamadan yorum yapıyorum tabi.
Bir oyunu iyi yapan kıstasları sen belirliyorsun sanırım. Senin mekanik dediğin şey iki tuşa basıp aynı hareketleri yapmaksa mekanik var. Bence sen oynamamışsın. Elden Ring e kötü diyen de hayatı boyunca bir tane souls-like tarzı oynamamış, ilk bossdan tek yemiş, AC serisindeki yapay zeka namına en ufak bir zerre olmayan düşmanları kesmeye alışmış kişilerdir kesin. ))

Kocaman boş bir açık dünyada sürekli şunu öldür şunu getir görevleri yaptığımız sıkıcı bir oyun almanızı önermem kesinlikle.

Böyle bir yorum yaptığınıza göre oyunu oynadığınızı pek sanmıyorum. Valhalla çeşitlilik açısından her ne kadar Oddysey'nin altında kalsa bile bana göre diğer tüm AC oyunlarından çok daha dolu bir oyun. Keza konsept olarakta en ilginç oyun olduğunu düşünüyorum. Ubisoft hakkında ön yargınız bu yorumu yapmanıza neden oluyor anlaşılıyor ama doğru düzgün oynamadığınız oyunlar hakkında yorum yapmanız yanlış. En azından oynamayı düşünen insanları yanlış yönlendirmeyin. Keza böyle eleştiriler yapan insanların Elden Ring'i övüyor olması da ayrı bir saçmalık. Valhalla Elden Ring'ten çok daha iyi bir oyundur.

Valhalla osyssey'in getir götürünü yaparken kötürüm kalır. maksimum 6 puanlık eh iyi ya derecesinde bir oyun. Odysseyi 300-350 saat oynayıp bitiren, 15 saat kadar valhalla oynamış biri olarak söylüyorum.

Valhalla osyssey'in getir götürünü yaparken kötürüm kalır. maksimum 6 puanlık eh iyi ya derecesinde bir oyun. Odysseyi 300-350 saat oynayıp bitiren, 15 saat kadar valhalla oynamış biri olarak söylüyorum.
Odyssey daha iyi bir oyun olabilir. Bu yine de Valhalla'yı kötü yapmaz.

Son düzenleyen: Moderatör:
Odyssey daha iyi bir oyun olabilir. Bu yine de Valhalla'yı kötü yapmaz.
Oyun kötü değil ama ortalama bir oyun olduğundan çok sıkıcı. Odysseyde zevkle gezerken mesela valhallada e hadi ulan bitsin şu yol gibi söylemlerle sıkıla sıkıla gitmiştim o yollar. Diğer konuya gelirsek e tabi düzgün tartışmayı bilmiyor milletimiz hala.

Son olarak ekleyeyim sıkıcı bi oyun kötü olmasa da iyi de diyemeyiz bence eh işte sevisinde bence.

Asassins serisini severim ama Valhalla aşırı sıkıcı bir oyun ilk 30 dk zor dayandım böyle bir oyun girişi olamaz aşırı sıkıcıydı hatırlayınca bile fenalık geldi

Metacritic puanı 82 olan bir oyun ortalama üstüdür.

Valhalla için kaliteli yapım diyebilirim. Ben oynarken sıkılmıştım. Oyun beni bir sarmadı. Sevemedim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…