Assassin's Creed Valhalla Epic Games'te 107,60 TL

Tartışmanın anlamı yok. Ubisoft mantığını değiştirmediği sürece hep aynı olacak. Seven kişiler de bir zaman sonra bıkacaksınız.

Bir de 60TL Kupon verseler iyi olurdu. Kupon olmayınca kazıklanıyor gibi hissediyorum artık Epic iyice alıştırdı.

Arkadaşlar oyunun iyi ya da kötü olduğunu tartışmıyoruz. Bir indirim fırsatı var ve almak isteyenler olursa diye insanlarla bunu paylaşıyoruz. Lütfen oyunun nasıl olduğuyla ilgili yorumlarınızı kendinize saklayın.

Son düzenleme:
Aceleniz yoksa yaz indirimlerini bekleyin 60 TL kupon verilirse çok daha ucuza alma şansınız olabilir.

Muhtemelen oyunun geçtiği dönem ve İngiliz adası konsepti seni sarmadı aynı şeyleri ben de yaşadım Odyssey oynadıktan sonra fakat oyuna alıştığımda Valhalla bu iyi oyunmuş dedirtti. Odyssey dünyası daha renkli fazla fazla oyundu bu biraz daha koyu teması olan ve hikaye odaklı bir oyun.

Alacak kişiler oyunu mümkünse DLC'li ve yan görev yaparak alsın yan görevsiz oynayınca oyunu tam anlamıyla bitirmiş sayılmıyorsunuz keza DLC'siz de oynayınca bitirmiş sayılmıyorsunuz.
Ubisoft Store'dan fresh15 koduyla 91TL'ye geliyor Ubisoft Store'dan almak daha mantıklı zira Epic'den de alsanız Ubisoft Store açıyor.

Bence de direkt Ubisoft Connect daha mantıklı.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…