Assassin's Creed Valhalla Epic Games'te 107,60 TL

Önceki AC oyunlarını severek oynayanlar bu oyunu da bir hayli uzun saatler oynayacaktır. Ama mevsimsel indirimleri beklemek daha sağlıklı olur bence. Eskisi gibi güzel kuponlar verebilir Epic Games.

Önceki AC oyunlarını severek oynayanlar bu oyunu da bir hayli uzun saatler oynayacaktır. Ama mevsimsel indirimleri beklemek daha sağlıklı olur bence. Eskisi gibi güzel kuponlar verebilir Epic Games.

Odyssey'e tam 100 saat gömmüş ve hile yapma gereği duymadım fakat bu oyun o kadar çok tekrara düşüyor ki oyunun çeyreğinde trainer kurdum ve X5 hızda oynadım oyunu ittifak toparlıyoruz ve görev sunumu farklı ama temel aynı şeyi 7-8 kere yapıyoruz ki zaten oyunun uzunca saati bunları yaparak geçiyor ilk defa AC oynayan için güzel fakat önceki acleri oynayan biri için zulüm ha belki ben görevlerden önce tüm mapi temizlediğim için baymış olabilir onu bilemiyorum.

Bence en iyi Ac oyunu ve eğer Witcher 3'e yakın hisler yaşamak istiyorum derseniz önericeğim ilk oyun. Bu tarz oyunlar hoşunuza gidiyorsa alınır.
Knk görevlerden önce tüm mapi temizlediğin için baymıştır. Bazı görevler dışındaki görevler açık dünyada geçiyor çünkü.
Bir Ac: Valhalla'nın hikaye sunumuna karakterlerine bakıyorum bir de Elden Ring'e, aaa yokmuş(!)
Bu şekilde oyunları birbirne kırdırman çok saçma, zevk meselesi hem ne alak Elden Ring ve Ac: Valhalla.

Son düzenleme:
Odyssey > Valhalla.

Elden Ring övenler gömenler gördüm bu arada yorumlarda, tabi ki bu ikisinden de iyi oyun Elden Ring ancak yapay zekasını da övmeyin arkadaşım şu oyunun. Ne yapay zekası yahu Souls oyunlarında? Input reading ve attack spam yapan düşmanlara bakarak yapay zeka iyi diyorsanız baştan bir göz atın bütün oyunlara.

Tamam, Odyssey'i sevebilirsin ama konu o değil ki. Hayır yanlış bir şey yok fikrini söylemende ama bu konu bir de Ac: Valhalla vs Odyssey kavgası kaldıramayabilir dostum.

Tamam, Odyssey'i sevebilirsin ama konu o değil ki. Hayır yanlış bir şey yok fikrini söylemende ama bu konu bir de Ac: Valhalla vs Odyssey kavgası kaldıramayabilir dostum.
En azından almayı düşünenler varsa bir fikir olması açısından yazmıştım da açıklamayı unutmuşum From Software hard-fanlarını görünce gelenler geliyor da bana.

Odyssey'i severek oynayanlar Valhalla sevmiyor genelde, benim gözlemim böyle. Yazmamın sebebi de oydu. Keşke almasaydık dedirtti Valhalla.

Odyssey bu kadar baymamıştı bunda çok Witcher 3 olmaya çalışmışlar fakat bunda zibilyon tane toplanabilir ve tüm yan görevler gözüküyor Witcher 3 de yan görevi bir nevi haritada gezip bulmanda gerekiyordu bu da oyuncuyu korkutmuyor ve tatlı tatlı yapılmasını sağlıyordu yan görevin bir de hikaye olarak oyunun hikayesi çok boş olmuş Odyssey daha ilgi çekiciydi ve alexios daha insan gibi hissettiriyordu arkadaşlık bağları olsun falan bilmiyorum belki Yunan olduğu içindir bize yakınlar.

Onu seçebiliyorsun. Yan görevlerin ne kadar gözükeceğini yani.

Olay sadece o değil görevlerde kalitesiz ki o keşif özelliğini değiştirince oyunda ana görevde gideceğin yeri bile göstermiyor sadece şu civarda diye anlatıyor.

Heh, tamam bunu yaz. Doğru, unutmuşum. Ben ikisine de bayıldım ama Valhalla'yı daha çok sevdiğimden bende geçerli değil o.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…