Assassin's Creed Valhalla FPS sorunu yaşayan var mı?

Assassin's Creed valhalla FPS sorunu yaşayan var mı?

Enis Kirazoğlu PC'de optimizasyon sorunları olabilir demişti. Update falan geldi mi ve optimizasyonu ne durumda?
Ben çok rahat bir şekilde oynuyorum oyunu. Norveç bölümündeyim şuan o nedenle çok ayrıntılı açıklayamayacağım...
Rtx 2070 laptopa sahibim. Ayarların hepsi en sonda ve 60-70 FPS alıyorum genelde, köylerin içinde FPS 40-50 civarına düşüyor. Bu genel bir AC problemi zaten. Kalabalık alanlarda FPS düşmesi...
Şu anlık bir problem yok. İngiltereye geçtiğim zaman bir değişim olur ise de düzeltmemi yaparım.

Ben çok rahat bir şekilde oynuyorum oyunu. Norveç bölümündeyim şu an o nedenle çok ayrıntılı açıklayamayacağım...
RTX 2070 laptopa sahibim. Ayarların hepsi en sonda ve 60-70 FPS alıyorum genelde, köylerin içinde FPS 40-50 civarına düşüyor. Bu genel bir AC problemi zaten. Kalabalık alanlarda FPS düşmesi...
Şu anlık bir problem yok. İngiltere'ye geçtiğim zaman bir değişim olur ise de düzeltmemi yaparım.

GTX 1650 Ti.
Ryzen 5 4600H.
8 GB.

Sence bunlarla bir sorun yaşar mıyım.

Nasıl aldınız oyunu acaba?
Ben çok rahat bir şekilde oynuyorum oyunu. Norveç bölümündeyim şuan o nedenle çok ayrıntılı açıklayamayacağım...
Rtx 2070 laptopa sahibim. Ayarların hepsi en sonda ve 60-70 FPS alıyorum genelde, köylerin içinde FPS 40-50 civarına düşüyor. Bu genel bir AC problemi zaten. Kalabalık alanlarda FPS düşmesi...
Şu anlık bir problem yok. İngiltereye geçtiğim zaman bir değişim olur ise de düzeltmemi yaparım.

GTX 1650 Ti.
Ryzen 5 4600H.
8 GB.

Sence bunlarla bir sorun yaşar mıyım.
Emin değilim ama optimizasyon açısından bir problem göremedim ben. Eğer şüpheci iseniz yüsek ihtimal 1-2 hafta içinde kanallar ekran kartı testlerini paylaşır. O zaman gözünüze hoş gelirse gönül rahatlığı ile alabilirsiniz.
Nasıl aldınız oyunu acaba?
Pardon?

Assassin's Creed valhalla FPS sorunu yaşayan var mı?

Enis kirazoğlu PC'de optimizasyon sorunları olabilir demişti. Update falan geldi mi ve optimizasyonu ne durumda?

Büyük ihtimalle enis kirazoğlu'nun bilgisayarı çok ısındığı için kasıyordur çünkü bende aynı sorunu başka oyunlarda yaşıyorum 1 saat oynadıktan sonra kasıyor.

Uyarı! Bu konu 6 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı