Çözüldü Assassin's Creed Valhalla hata vermeden kapanıyor

Bu konu çözüldü olarak işaretlenmiştir. Çözülmediğini düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.
Durum
Mesaj gönderimine kapalı.

kerembayrakdar

Picopat
Daha fazla  
İyi günler arkadaşlar, Assassin's Creed Valhalla hata vermeden kapanıyor. Ne yaptıysam olmadı, sistemim Intel Core i5 7500 CPU, GPU GTX 750 Ti, 4 GB en düşük ayarları yaptığımda grafikler kısmında sağ alt köşede 2.700 MB harcadığını gösteriyor. En düşük grafik ayarlarının ama oyun esnasında böyle özellikle karşıya baktığımda yani daha geniş bir alanı gördüğümde oyun kendi kendine kapanıyor, hata vermeden kapanıyor. Bunun çözümünü bir türlü bulamadım arkadaşlar yardımcı olursanız çok sevinirim.

Ha bu arda RAM'im 8 GB.

Son düzenleyen: Moderatör:

Bu dosyayı AC Valhalla'nın dosya konumuna mı atacağım?

Bu dosyayı AC Valhalla'nın dosya konumuna mı atacağım?

Gönderdiğiniz dosyanın düzgün çalışması için makine çeviri mi kullanmam gerekiyor? Ayrıca makine değil GPT kullanıyordum. Siz öyle deyince makine çeviri yamayı deneyeyim dedim onu da açmak istediğimde ekrana bir resim çıkıyor yamanın resmi sanırım. Last chapter falan yazıyor. O resim geliyor sonra kapanıyor. Oyun açılmıyor yani.
Çeviri kullanmadan da aynı sahnede kapanıyor
Hocam en kötü ihtimal aranızda oyunu oynayan varsa kahinin tesellisi görevini bitirip buraya save dosyasını paylaşsın belki öyle de düzelebilir.

Verdiğiniz dosya işe yaramadı makine çeviri kullanmıyorum GPT 2 kullanıyorum. Ve merakla cevaplarınızı bekliyorum.

Son düzenleyen: Moderatör:

Pardon cevap veremedim müsait değildim. Oyundaki sorun yamalardan dolayı sanırım. Ben makine çevirideki yamayı kullanıyorum şu an. Bende de aynı sorun vardı. Sonra bu dosyayı indirip çalıştırdım ve oyun düzeldi. Mevcut yamanızı silin makine çeviriden indirme yapmayı deneyin.

Makine çeviriden indirdiğim zaman ekranda oyunun resmş çıkıyor sonra kapanıyor. Ayrıca yamasız da aynı sahne kapanıyor. O yüzden bence yamayla alakalı değil

Çeviri sorunu olduğunu düşünyorsan sil bütün çeviri yamalarını ve oyun dosyalarını doğrula.
Oyunum korsan nasıl dosya doğrulaması yapacağım?

Oyunun korsansa bir şey diyemeyeceğim. İndirdiğin yamaların sürümleri büyük olasılıkla senin oyununa uymuyor.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…