Çözüldü Assassin's Creed Valhalla hata vermeden kapanıyor

Bu konu çözüldü olarak işaretlenmiştir. Çözülmediğini düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.
Durum
Mesaj gönderimine kapalı.

kerembayrakdar

Picopat
Daha fazla  
İyi günler arkadaşlar, Assassin's Creed Valhalla hata vermeden kapanıyor. Ne yaptıysam olmadı, sistemim Intel Core i5 7500 CPU, GPU GTX 750 Ti, 4 GB en düşük ayarları yaptığımda grafikler kısmında sağ alt köşede 2.700 MB harcadığını gösteriyor. En düşük grafik ayarlarının ama oyun esnasında böyle özellikle karşıya baktığımda yani daha geniş bir alanı gördüğümde oyun kendi kendine kapanıyor, hata vermeden kapanıyor. Bunun çözümünü bir türlü bulamadım arkadaşlar yardımcı olursanız çok sevinirim.

Ha bu arda RAM'im 8 GB.

Son düzenleyen: Moderatör:
Olay Görüntüleyicisi altından baktın mı? Orada genelde bilgi olur.

Valhalla çok sorunlu bir oyun, durduk yere hata vermeden kapanması ile biliniyor. Özellikle de PC tarafında sorun ciddi anlamda büyük. Maalesef ki çözüm bulabilen de olmamış. Senin problemine gelecek olursak, muhtemelen sistem yetersizliğinden ötürü kapanıyor. Yine de tüm Windows güncellemelerinin ve son çıkan ekran kartı sürücüsünün yüklü olduğundan emin olduktan sonra tekrar bir dene.

Şimdi abilerim olay günlüğüne baktım. D3ddred hatası veriyor. AC Valhalla için. Onun haricinde mayob nickli kullanıcının söylediklerini yaptım. Ekran kartım sürücüsü güncel ve Windows'a da güncelleme gelmişti onları da yaptım. PC'yi yeniden başlattım ama maalesef hata devam ediyor.

Evet abi aklınıza bir şey gelmiyor mu? Ne olur yardımcı olun lütfen 😞

Olay görüntüleyicisi altından baktın mı? Orada genelde bilgi olur.

Hocam dediklerinizi yaptım D3DDRED2 adında bir hata veriyor.

Son düzenleme:
DirectX 12 yüklü mü?

Evet yüklü. Ve şöyle bir şey oldu FPS sınırı koyunca birazcık düzeldi. Ama bir sahne var bir kahinin yanına gidiyoruz. Orada bir sahnede sürekli olarak hata vermeden kapanıyor. Hiçbir çözüm bulamadım ne olursunuz yardım edin!

MSI Afterburner kurup oyun içi sıcaklık değerlerini kontrol eder misin? Kapanmaya yakın kaç derecelere fırlıyor, onu bir görelim.

MSI Afterburner kurup oyun içi sıcaklık değerlerini kontrol eder misin? Kapanmaya yakın kaç derecelere fırlıyor, onu bir görelim.

Dediklerinizi yapacağım ama kapandığı sıra da en fazla 63 dereceye çıktı.

Dediklerinizi yapacağım ama kapandığı sıra da en fazla 63 dereceye çıktı.

D3DDRED2 2 ve livekernelevent isminde 2 hata veriyor.

Son düzenleyen: Moderatör:
Bu hatanın açılımı D3D12 Device Removed Extended Data olarak geçiyor. Device Removed demek, ekran kartı çıkartıldı demek. Tabii ki fiziksel oalrak kartın sökülmüyor ama kart oyunu kaldıramadığı için cevap vermeyi kesiyor.

Özetle kartın oyunu kaldırmıyor gibi. Oyunun DX11 modu varsa öyle dene. Yoksa kartın frekansını biraz kısman gerekebilir.

Bu hatanın açılımı D3D12 Device Removed Extended Data olarak geçiyor. Device Removed demek, ekran kartı çıkartıldı demek. Tabii ki fiziksel oalrak kartın sökülmüyor ama kart oyunu kaldıramadığı için cevap vermeyi kesiyor.

Özetle kartın oyunu kaldırmıyor gibi. Oyunun DX11 modu varsa öyle dene. Yoksa kartın frekansını biraz kısman gerekebilir.
Kartın frekansını nasıl keseceğim?

Kartın frekansını nasıl keseceğim?

Bir de DXCPL emulatör diye bir uygulama var. Oradan oyunu DX11 olarak açmak istediğimde oyun açılıyor ama 1 FPS olarak.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı