WolTa Decapat Katılım 16 Şubat 2023 Mesajlar 11 Daha fazla Cinsiyet Erkek 26 Aralık 2024 #1 Assassin's Creed Valhalla makine çeviri Türkçe yama güvenilir midir Sorun çıkar mı VirusTotal VirusTotal www.virustotal.com False positive midir
Assassin's Creed Valhalla makine çeviri Türkçe yama güvenilir midir Sorun çıkar mı VirusTotal VirusTotal www.virustotal.com False positive midir
Tarıkımo Centipat Katılım 11 Aralık 2023 Mesajlar 638 Makaleler 1 Çözümler 5 Daha fazla Sistem Özellikleri RTX 4050 Cinsiyet Erkek Meslek Öğrenci 26 Aralık 2024 #2 WolTa dedi: Assassin's Creed Valhalla makine çeviri Türkçe yama güvenilir midir? Sorun çıkar mı? Genişletmek için tıkla... Ben de oradan indirmiştim zamanında sorun çıkmamıştı ama siz yine de bu siteden taratabilirsiniz.
WolTa dedi: Assassin's Creed Valhalla makine çeviri Türkçe yama güvenilir midir? Sorun çıkar mı? Genişletmek için tıkla... Ben de oradan indirmiştim zamanında sorun çıkmamıştı ama siz yine de bu siteden taratabilirsiniz.
WolTa Decapat Katılım 16 Şubat 2023 Mesajlar 11 Daha fazla Cinsiyet Erkek 26 Aralık 2024 #3 Taratım zaten bunlar çıktı WolTa dedi: Assassin's Creed Valhalla makine çeviri Türkçe yama güvenilir midir Sorun çıkar mı? VirusTotal VirusTotal www.virustotal.com False positive midir? Genişletmek için tıkla...
Taratım zaten bunlar çıktı WolTa dedi: Assassin's Creed Valhalla makine çeviri Türkçe yama güvenilir midir Sorun çıkar mı? VirusTotal VirusTotal www.virustotal.com False positive midir? Genişletmek için tıkla...