C Clawen Centipat Katılım 10 Kasım 2021 Mesajlar 12 Daha fazla Cinsiyet Erkek 10 Kasım 2021 #1 Assassin's Creed Valhalla 1.4.0 Türkçe yama çıktı mı? Çıktıysa link atar mısınız lüfen? (Animus project hariç)
Assassin's Creed Valhalla 1.4.0 Türkçe yama çıktı mı? Çıktıysa link atar mısınız lüfen? (Animus project hariç)
Çağrı022 Kilopat Katılım 31 Ekim 2019 Mesajlar 5 11 Kasım 2021 #2 Dostum selam bende animus projesinin türkçe yaması var 1.4.0 güncellemeden sonra açılmıyor sende de aynısı mı oldu ?
Dostum selam bende animus projesinin türkçe yaması var 1.4.0 güncellemeden sonra açılmıyor sende de aynısı mı oldu ?
C Clawen Centipat Katılım 10 Kasım 2021 Mesajlar 12 Daha fazla Cinsiyet Erkek 11 Kasım 2021 #3 Bende animus projesinin yaması yoktu başka bir yerden bulmuştum ama evet aynısı oldu 1.4.0 güncellemesinden sonra açılmadı.
Bende animus projesinin yaması yoktu başka bir yerden bulmuştum ama evet aynısı oldu 1.4.0 güncellemesinden sonra açılmadı.
D drömerfaruk Femtopat Katılım 28 Mart 2021 Mesajlar 7 Daha fazla Cinsiyet Erkek 11 Kasım 2021 #4 Bende yama arıyorum varsa bana da atar misiniz ? Ben de yama arıyorum ; varsa bana da atar misiniz?
Çağrı022 Kilopat Katılım 31 Ekim 2019 Mesajlar 5 11 Kasım 2021 #5 Animus projesi 1.4.0 için bir kaç gün içinde olacağını söyledi
D drömerfaruk Femtopat Katılım 28 Mart 2021 Mesajlar 7 Daha fazla Cinsiyet Erkek 13 Kasım 2021 #6 Animus project yamayi güncellenmiş
kingsalihhh Zeptopat Katılım 13 Kasım 2021 Mesajlar 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 13 Kasım 2021 #7 drömerfaruk dedi: Animus project yamayi güncellenmiş Genişletmek için tıkla... Animusa abone olmadan nerede buluruz reis? Abone olmaya çalıştım, kabul olmuyordu bankadan inter bankacılığı acık olmasına ragmen.
drömerfaruk dedi: Animus project yamayi güncellenmiş Genişletmek için tıkla... Animusa abone olmadan nerede buluruz reis? Abone olmaya çalıştım, kabul olmuyordu bankadan inter bankacılığı acık olmasına ragmen.
D drömerfaruk Femtopat Katılım 28 Mart 2021 Mesajlar 7 Daha fazla Cinsiyet Erkek 13 Kasım 2021 #8 kingsalihhh dedi: Animusa abone olmadan nerede buluruz reis? Abone olmaya çalıştım, kabul olmuyordu bankadan inter bankacılığı acık olmasına ragmen. Genişletmek için tıkla... Onu bilmiyorum. Gamelog a bak onlarda yama yapıyor
kingsalihhh dedi: Animusa abone olmadan nerede buluruz reis? Abone olmaya çalıştım, kabul olmuyordu bankadan inter bankacılığı acık olmasına ragmen. Genişletmek için tıkla... Onu bilmiyorum. Gamelog a bak onlarda yama yapıyor
Dy57 Femtopat Katılım 14 Kasım 2021 Mesajlar 2 Daha fazla Cinsiyet Erkek 14 Kasım 2021 #9 Ani musun yamasını indirmeye çalıştığımda trojan uyarısı veriyor siz de böyle bir sorunla karşılaştınız mı acaba?
Ani musun yamasını indirmeye çalıştığımda trojan uyarısı veriyor siz de böyle bir sorunla karşılaştınız mı acaba?
D drömerfaruk Femtopat Katılım 28 Mart 2021 Mesajlar 7 Daha fazla Cinsiyet Erkek 15 Kasım 2021 #10 Gamelog yamayı çıkarmış