S Sylhase Femtopat Katılım 12 Eylül 2024 Mesajlar 2 Daha fazla Cinsiyet Erkek 12 Eylül 2024 #1 Ekranım çok parlıyor zaman zaman ve bu çok rahatsız edici bir görüntü sunuyor. Nasıl çözeriz bilen var mıdır? Dosya Ekleri valhalla.png 1,4 MB · Görüntüleme: 43
Ekranım çok parlıyor zaman zaman ve bu çok rahatsız edici bir görüntü sunuyor. Nasıl çözeriz bilen var mıdır?
2 27Trojan27 Kilopat Katılım 19 Ağustos 2018 Mesajlar 58 12 Eylül 2024 #2 Sylhase dedi: Ekranım çok parlıyor zaman zaman ve bu çok rahatsız edici bir görüntü sunuyor. Nasıl çözeriz bilen var mıdır? Genişletmek için tıkla... Oyun ayarlarindan gammayi kismayi denediniz mi? Artı 0 Eksi
Sylhase dedi: Ekranım çok parlıyor zaman zaman ve bu çok rahatsız edici bir görüntü sunuyor. Nasıl çözeriz bilen var mıdır? Genişletmek için tıkla... Oyun ayarlarindan gammayi kismayi denediniz mi?
KS KS S Sylhase Femtopat Katılım 12 Eylül 2024 Mesajlar 2 Daha fazla Cinsiyet Erkek 12 Eylül 2024 #3 Evet denedim. Hatta böyle bir hata olduğu için parlaklık ve kontrastı 1'e çektim hala daha böyle çözümüde bulamadım. 27Trojan27 dedi: Oyun ayarlarindan gammayi kismayi denediniz mi? Genişletmek için tıkla... Evet denedim. Hatta böyle bir hata olduğu için parlaklığı ve renk kontrast ayarını 1'e çektim ama hala daha devam etmekte sorun. Artı 0 Eksi
Evet denedim. Hatta böyle bir hata olduğu için parlaklık ve kontrastı 1'e çektim hala daha böyle çözümüde bulamadım. 27Trojan27 dedi: Oyun ayarlarindan gammayi kismayi denediniz mi? Genişletmek için tıkla... Evet denedim. Hatta böyle bir hata olduğu için parlaklığı ve renk kontrast ayarını 1'e çektim ama hala daha devam etmekte sorun.