Assassin's Creed Valhalla'nın Mekaniklerinin İğrenç Ötesi Olması

Lord Alastor

Centipat
Katılım
29 Haziran 2022
Mesajlar
206
Daha fazla  
Cinsiyet
Erkek
Merhaba, oyun daha Steam'e çıkmadan 3 ay önce Ubisoft hesabı açıp "Assassin's Creed Valhalla - Complete Edition" satın almıştım ve oyunu yeni oynamaya başlamıştım, ta ki oyunun kombat sisteminden tut, at sürmeye kadar her şeyiyle mekaniğinin iğrenç ötesi bir oyun olduğunu anlamamla dünyam karadı. Kendimi zorlayarak anca oyunda sekiz saat dayanabildim ve zamanında verdiğim paraya üzülüyorum sadece. Tek korkum ise Origins ve Odyssey'in de aynı oynanış mantığına sahip olmasından korkuyorum. Neyse ki onları aylar öncesinden daha zamlanmadan önce indirimdeyken Steam Üzerinden almıştım.
 
Son düzenleyen: Moderatör:
Korktuğunuz başınıza geldi. Origins ve Odyssey'in her mekaniği Valhalla'dan daha kötü. Tabi öncesinde RDR 2 felan oynadıysanız at sürme mekaniği kötü gelmiş olabilir onun dışında çok sıkıntılı bir mekanik değil bana göre. Combat da fena değil ama çok tekrar ediyor.
 
Son 3 AC oyunu birbirinin kopyası zaten. Üstüne ekleye ekleye yapıyolar bu sayede kısa sürede çıkıyor oyunlar. Benim için çok zevkli oyunlardı. Valhalla'da baskınlar olmasa çok daha iyi olurdu gizliliğin içine ediyor çünkü.
 
Acnin bütün oyunlarını oynadım mekanik olarak baştan beri neredeyse aynı ufak ufak üstüne koyarak ilerledi hatta Origins Odyssey ve Valhalla benim için mekaniklerinin hiçbir farkı yok.
 
Genele konnu açıldığı için ben de fikrimi iletmek istiyorum, katılmıyorum. Ve Valhalla son oyun olduğu için önce Odyssey sonra Valhalla oynamanız gerekiyordu teknolojik gelişim açısından.
 

Yeni konular

Geri
Yukarı