Assassin's Creed'de Tapınakçılar mı Haklı, Suikastçılar mı?

Sustu kaldı? D medeni insanlar gibi tartışıyoruz sanıyordum, özür dilerim karşıt görüşlü birini gördümü fetocu diyen tipler gibi 3 IQ olduğunu anlayamamışım iyi forumlar.

Son yazdığım cevaba bir şey söylemediniz.
Birini gördümü fetocu diyen tipler gibi 3 IQ olduğunu anlayamamışım.

Birine 3 IQ demeden önce dönüp kendinize bir bakın derim. Daha kendi özgürlüğünü istemeyen birine laf anlatmaya çalışan benim. Seni bu fikrinden döndürmeye çalıştığım için kendimden özür dilerim.

Son yazdığım cevaba bir şey söylemediniz.
Çünkü ikimizde kendimizce fikirlerimiz söylüyoduk cevabını tatmin edici buldum ve konuyu uzatmadım,benim savunduğum yönetimde halkın aydınlanması karşıt görüş olmadığı için pek mümkün değil halk uslu durduğu sürece rahat yaşar ama ilim olarak gelişemez.
2 ayrı fikşr dünyamızda senin dediğin olaylar gerçekleşmiş benimki gerçekleşmemiş tartışmayı uzatsakta bi sonuca bağlanmıcaktı ama bunu siyasete nasıl bağladınız anlamadım.

Çünkü ikimizde kendimizce fikirlerimiz söylüyorduk cevabını tatmin edici buldum ve konuyu uzatmadım, benim savunduğum yönetimde halkın aydınlanması karşıt görüş olmadığı için pek mümkün değil halk uslu durduğu sürece rahat yaşar ama ilim olarak gelişemez.
2 ayrı fikşr dünyamızda senin dediğin olaylar gerçekleşmiş benimki gerçekleşmemiş tartışmayı uzatsakta bir sonuca bağlanmayacaktı ama bunu siyasete nasıl bağladınız anlamadım.

İlk başta bende konuşurken zaten malum partili misiniz demedim konuyu öyle devam ettirdim. Az önceki mesajda sadece öyle olduğunuzu sandığımı bellirtim. "sanmak" bakın. Öyle olmayabilirsiniz. Ön yargılı olmuş olabilirim. Kusura bakmayın.

Odyssey, Valhalla ve Origins oynadım. Üç oyunda da tarikatcilerden nefret etmişimdir. Hikayeyi kesintisiz izleyen biriyim. Yani çok uyuz tipler geneli.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı