B birkan123 Hectopat Katılım 2 Mayıs 2020 Mesajlar 81 18 Eylül 2022 #1 Arkadaşlarla modlu Assetto Corsa oynamak istiyoruz harita trafik modu falan mümkün mü? Beraber modlu oynamamız? Son düzenleyen: Moderatör: 18 Eylül 2022
Arkadaşlarla modlu Assetto Corsa oynamak istiyoruz harita trafik modu falan mümkün mü? Beraber modlu oynamamız?
Lee Yubin Petapat Zamanın Tanığı İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 31 Ocak 2017 Mesajlar 16.369 Makaleler 16 Çözümler 178 Yer Antalya 18 Eylül 2022 #2 Mümkün. Online'dan serverlara girersen beraber oynarsınız. Trafik modlu servera girerseniz trafik modlu serverda beraber oynarsınız.
Mümkün. Online'dan serverlara girersen beraber oynarsınız. Trafik modlu servera girerseniz trafik modlu serverda beraber oynarsınız.
B birkan123 Hectopat Katılım 2 Mayıs 2020 Mesajlar 81 18 Eylül 2022 #3 Lee Yubin dedi: Mümkün. Online'dan serverlara girersen beraber oynarsınız. Trafik modlu servera girerseniz trafik modlu serverda beraber oynarsınız. Genişletmek için tıkla... Peki kendim sunucu kursam yapabilir miyim?
Lee Yubin dedi: Mümkün. Online'dan serverlara girersen beraber oynarsınız. Trafik modlu servera girerseniz trafik modlu serverda beraber oynarsınız. Genişletmek için tıkla... Peki kendim sunucu kursam yapabilir miyim?
Lee Yubin Petapat Zamanın Tanığı İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 31 Ocak 2017 Mesajlar 16.369 Makaleler 16 Çözümler 178 Yer Antalya 18 Eylül 2022 #4 birkan123 dedi: Peki kendim sunucu kursam yapabilir miyim? Genişletmek için tıkla... Olur, bir sürü video mevcut Youtube'ta. Bakarak yapabilirsin.
birkan123 dedi: Peki kendim sunucu kursam yapabilir miyim? Genişletmek için tıkla... Olur, bir sürü video mevcut Youtube'ta. Bakarak yapabilirsin.
BasEniac Hectopat Katılım 2 Ocak 2021 Mesajlar 14 Daha fazla Cinsiyet Erkek 21 Ocak 2025 #5 birkan123 dedi: Peki kendim sunucu kursam yapabilir miyim? Genişletmek için tıkla... kanka çözdün mü