birde şöyle gözüküyor aynada bol ateş dışardan bakıyorum az ateş varArabadan kaynaklı da olabilir. Hangi arabada deniyorsunuz?
Ben de şimdi birkaç arabada denedim bazı arabalarda hiç olmuyor bazılarında ise çok fazla oluyor. Arabadan arabaya değişiyor yani. Mesela Silvia S14a (S2 Wangan) modelinde biraz olurken Lancer Evo V Wangan Spec modeli ejderha gibi oluyor.
Bu araçla da dener misiniz? Araçlardan dolayı mı anlamamız lazım.
Nissan Sileighty RPS13 - Assetto Corsa Club
Nissan Sileighty RPS13 for Assetto Corsa.assettocorsa.club
Şu şekilde oluyor bende bu araçta mesela:
Eki Görüntüle 1333892
Klavyede tam gaz vermek için bu rehberime bakabilirsin:(klavyede oynadığım için tam gaz veremiyorum)
Klavyede tam gaz vermek için bu rehberime bakabilirsin:
Rehber: Assetto Corsa Content Manager, Custom Shader Pack, SOL Weather nasıl kurulur?
Herkese selamlar. Aslında bir video çekmek istemiştim ancak video düzenlemek uğraştıracağı için yazarak anlatacağım. Content Manager kurulumundan bahsedeceğim ve direksiyon seti olmayanlar için de yardımcı olacak birkaç ayardan bahsedeceğim. Content Manager Kurulumu Öncelikle "Content Manager...www.technopat.net
Ayrıca attığınız ayar görselindeki yazılara bakınca sanki tüm ayarlar kapalı gibi duruyor sizde. Bakın, bende mesela aktif ayarlar kalın yazıyla; aktif olmayan ayarlar ise ince yazıyla yazılı. En baştaki "general patch settings" ayarından "shaders patch" ayarını aktifleştirmemiş olabilir misiniz?
Eki Görüntüle 1335697
gaz yine %40'a falan düşüyor
Böyle olmasımı gerekiyor bilmiyorum ama şu kırmızı yere gelene kadar %100 basıyor oraya geldiği gibi resimdede gözüktüğü gibi %40 a düşüyor. oraya gelmesse dönüşlerde falan gaz kesme olmuyor.Forced throttle olarak atadığınız tuşa bastığınızda sadece %100 gaz vermesi lazım. %40'a düşmesi imkansız, bir sürü kişi bu ayarı kullanıyor çünkü.