F Furkans343 Decapat Katılım 3 Ekim 2023 Mesajlar 197 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 25 Mart 2024 #1 Assetto Corsa'yı açmaya çalıştığımda böyle hata veriyor.
Swoxie Hectopat Katılım 28 Temmuz 2022 Mesajlar 1.259 Çözümler 19 Yer İzmir/Buca 25 Mart 2024 #2 Oyunun sürümü nedir? Artı 0 Eksi
Yubuss Decapat Katılım 2 Mayıs 2023 Mesajlar 386 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 25 Mart 2024 #3 documents kısmında Assetto Corsa adlı bir klasör yoksa oluşturmayı dener misin? Artı 0 Eksi
KS KS F Furkans343 Decapat Katılım 3 Ekim 2023 Mesajlar 197 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 25 Mart 2024 #4 Swoxie dedi: Oyunun sürümü nedir? Genişletmek için tıkla... Son sürüm Yubuss dedi: documents kısmında Assetto Corsa adlı bir klasör yoksa oluşturmayı dener misin? Genişletmek için tıkla... Öyle dosya var Artı 0 Eksi
Swoxie dedi: Oyunun sürümü nedir? Genişletmek için tıkla... Son sürüm Yubuss dedi: documents kısmında Assetto Corsa adlı bir klasör yoksa oluşturmayı dener misin? Genişletmek için tıkla... Öyle dosya var
Yubuss Decapat Katılım 2 Mayıs 2023 Mesajlar 386 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 25 Mart 2024 #5 Furkans343 dedi: Son sürüm Öyle dosya var Genişletmek için tıkla... içerisinde herhangi bir config dosyası var mı? eğer yoksa steamden oyunun dosya bütünlüğünü doğrular mısınız? Artı 0 Eksi
Furkans343 dedi: Son sürüm Öyle dosya var Genişletmek için tıkla... içerisinde herhangi bir config dosyası var mı? eğer yoksa steamden oyunun dosya bütünlüğünü doğrular mısınız?
KS KS F Furkans343 Decapat Katılım 3 Ekim 2023 Mesajlar 197 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 25 Mart 2024 #6 Yubuss dedi: içerisinde herhangi bir config dosyası var mı? eğer yoksa steamden oyunun dosya bütünlüğünü doğrular mısınız? Genişletmek için tıkla... cfg isimli dosya var Artı 0 Eksi
Yubuss dedi: içerisinde herhangi bir config dosyası var mı? eğer yoksa steamden oyunun dosya bütünlüğünü doğrular mısınız? Genişletmek için tıkla... cfg isimli dosya var
Yubuss Decapat Katılım 2 Mayıs 2023 Mesajlar 386 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 25 Mart 2024 #7 Furkans343 dedi: cfg isimli dosya var Genişletmek için tıkla... peki birşey sorucam belglelerim bölümü disk c demi d demi Artı 0 Eksi
Furkans343 dedi: cfg isimli dosya var Genişletmek için tıkla... peki birşey sorucam belglelerim bölümü disk c demi d demi
KS KS F Furkans343 Decapat Katılım 3 Ekim 2023 Mesajlar 197 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 25 Mart 2024 #8 Yubuss dedi: peki birşey sorucam belglelerim bölümü disk c demi d demi Genişletmek için tıkla... sadece c diski var c de şu an dosya bütünlüğü doğruluyorum Yubuss dedi: peki birşey sorucam belglelerim bölümü disk c demi d demi Genişletmek için tıkla... Herhangi bir hata çıkmadı doğruladım Artı 0 Eksi
Yubuss dedi: peki birşey sorucam belglelerim bölümü disk c demi d demi Genişletmek için tıkla... sadece c diski var c de şu an dosya bütünlüğü doğruluyorum Yubuss dedi: peki birşey sorucam belglelerim bölümü disk c demi d demi Genişletmek için tıkla... Herhangi bir hata çıkmadı doğruladım
Swoxie Hectopat Katılım 28 Temmuz 2022 Mesajlar 1.259 Çözümler 19 Yer İzmir/Buca 25 Mart 2024 #9 Furkans343 dedi: sadece c diski var c de şu an dosya bütünlüğü doğruluyorum Herhangi bir hata çıkmadı doğruladım Genişletmek için tıkla... Şu videodaki adımları uygulamayı dene. Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et Controlled folder access ayarının kapalı olması gerekiyormuş galiba Artı 0 Eksi
Furkans343 dedi: sadece c diski var c de şu an dosya bütünlüğü doğruluyorum Herhangi bir hata çıkmadı doğruladım Genişletmek için tıkla... Şu videodaki adımları uygulamayı dene. Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et Controlled folder access ayarının kapalı olması gerekiyormuş galiba
Yubuss Decapat Katılım 2 Mayıs 2023 Mesajlar 386 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 25 Mart 2024 #10 Furkans343 dedi: sadece c diski var c de şu an dosya bütünlüğü doğruluyorum Herhangi bir hata çıkmadı doğruladım Genişletmek için tıkla... bilemiyorum hocam yardımcı olamadığım için üzgünüm benden bukadar başka bir arkadaş yardım etse daha iyi gibi Artı 0 Eksi
Furkans343 dedi: sadece c diski var c de şu an dosya bütünlüğü doğruluyorum Herhangi bir hata çıkmadı doğruladım Genişletmek için tıkla... bilemiyorum hocam yardımcı olamadığım için üzgünüm benden bukadar başka bir arkadaş yardım etse daha iyi gibi