F Furkans343 Decapat Katılım 3 Ekim 2023 Mesajlar 197 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 25 Mart 2024 #1 Assetto Corsa'yı açmaya çalıştığımda böyle hata veriyor.
KS KS F Furkans343 Decapat Katılım 3 Ekim 2023 Mesajlar 197 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 25 Mart 2024 #11 Swoxie dedi: Şu videodaki adımları uygulamayı dene. Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et Genişletmek için tıkla... Tamamdır. Yubuss dedi: bilemiyorum hocam yardımcı olamadığım için üzgünüm benden bukadar başka bir arkadaş yardım etse daha iyi gibi Genişletmek için tıkla... Teşekkürler genede Swoxie dedi: Şu videodaki adımları uygulamayı dene. Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et Controlled folder Access ayarının kapalı olması gerekiyormuş galiba Genişletmek için tıkla... Çok sağ ol reis oldu <3 Artı 0 Eksi
Swoxie dedi: Şu videodaki adımları uygulamayı dene. Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et Genişletmek için tıkla... Tamamdır. Yubuss dedi: bilemiyorum hocam yardımcı olamadığım için üzgünüm benden bukadar başka bir arkadaş yardım etse daha iyi gibi Genişletmek için tıkla... Teşekkürler genede Swoxie dedi: Şu videodaki adımları uygulamayı dene. Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et Controlled folder Access ayarının kapalı olması gerekiyormuş galiba Genişletmek için tıkla... Çok sağ ol reis oldu <3