R ROSD Hectopat Katılım 19 Haziran 2020 Mesajlar 548 Çözümler 3 Yer istanbul/kartal 22 Şubat 2023 #1 Aşağıdaki gibi gördüğünüz fare ile kontrol edince aşağıda olan çubuğu nereden alabilirim?
Lee Yubin Petapat Zamanın Tanığı İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 31 Ocak 2017 Mesajlar 16.369 Makaleler 16 Çözümler 178 Yer Antalya 23 Şubat 2023 #2 Şu videonun açıklamasındaki linki deneyin: Edit: Ben denedim, ama yapamadım. Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et Son düzenleme: 23 Şubat 2023
Şu videonun açıklamasındaki linki deneyin: Edit: Ben denedim, ama yapamadım. Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et
R ROSD Hectopat Katılım 19 Haziran 2020 Mesajlar 548 Çözümler 3 Yer istanbul/kartal 24 Şubat 2023 #3 Lee Yubin dedi: Şu videonun açıklamasındaki linki deneyin: Edit: Ben denedim, ama yapamadım. Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et Genişletmek için tıkla... peki nere atacağım
Lee Yubin dedi: Şu videonun açıklamasındaki linki deneyin: Edit: Ben denedim, ama yapamadım. Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et Genişletmek için tıkla... peki nere atacağım
Lee Yubin Petapat Zamanın Tanığı İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 31 Ocak 2017 Mesajlar 16.369 Makaleler 16 Çözümler 178 Yer Antalya 24 Şubat 2023 #4 ROSD dedi: peki nere atacağım Genişletmek için tıkla... assetto corsa > apps > python içine atmanız lazım ama olmadı bende niyeyse.
ROSD dedi: peki nere atacağım Genişletmek için tıkla... assetto corsa > apps > python içine atmanız lazım ama olmadı bende niyeyse.
R ROSD Hectopat Katılım 19 Haziran 2020 Mesajlar 548 Çözümler 3 Yer istanbul/kartal 25 Şubat 2023 #5 Lee Yubin dedi: Assetto Corsa > apps > Python içine atmanız lazım ama olmadı bende niyeyse. Genişletmek için tıkla... Bende de olmadı. ROSD dedi: Bende de olmadı. Genişletmek için tıkla... ayarlardan etkinleştirdim oldu Son düzenleme: 25 Kasım 2023
Lee Yubin dedi: Assetto Corsa > apps > Python içine atmanız lazım ama olmadı bende niyeyse. Genişletmek için tıkla... Bende de olmadı. ROSD dedi: Bende de olmadı. Genişletmek için tıkla... ayarlardan etkinleştirdim oldu