Assetto Corsa kasıyor ve araçlar ışınlanıyor

Silahsız Kuvvet

Hectopat
Yer
İstanbul Silivri Selimpaşa
Daha fazla  
Sistem Özellikleri
H110M GAMİNG
AMD RADEON RX570 MSİ GAMİNG X
İNTEL CORE İ5 6402P
CORSAİR VEGEANCE 2X8 3200 MHZ
AFOX 240 GB SSD
BARRACUDA 500 GB HDD
Merhaba arkadaşlar Assetto Corsa oynuyorum. Online dpc serverlerinde grafikler orta ayarlarda olmasına rağmen oyun kasıyor takılıyor ve trafikteki arabalar oldukları yerden aniden daha uzağa ya da arkama ışınlanıyor sebebi nedir acaba? CPU kullanımı %80-85 GPU ise 70 bazında değerlerde yardımcı olursanız çok sevinirim.

Son düzenleyen: Moderatör:
Merhaba arkadaşlar Assetto Corsa oynuyorum. Online dpc serverlerinde grafikler orta ayarlarda olmasına rağmen oyun kasıyor takılıyor ve trafikteki arabalar oldukları yerden aniden daha uzağa ya da arkama ışınlanıyor sebebi nedir acaba? CPU kullanımı %80-85 GPU ise 70 bazında değerlerde yardımcı olursanız çok sevinirim.
Hocam oyunda var birşeyler.. Sistemim rx 6600 ve 80fps alıyordum low ayarlarda.

DPC serverlerinde çok fazla araba modu var ve assetto zaten ağır oyun ve sisteminiz oyun için yetersiz bendede benzer sistem var.

Arkadaşlar ben bu kasma sorunun çözdüm ama dediğim gibi şu an hala arabalar ışınlanıyor bir anda onları solluyorum tekrar önümde beliriyorlar. Serverda bayağıda az araba var.

Son düzenleyen: Moderatör:
Arkadaşlar ben bu kasma sorunun çözdüm ama dediğim gibi şu an hala arabalar ışınlanıyor bir anda onları solluyorum tekrar önümde beliriyorlar. Serverda bayağıda az araba var.
Yok hocam sadece fps sorunum vardı.

Apuyla oynuyorum yüksek ayarlarda 40-60 arası alıyorum kasmıyor ama arabalar ışınlanıyor düzeltirsen banada söylermisin?

Apuyla oynuyorum yüksek ayarlarda 40-60 arası alıyorum kasmıyor ama arabalar ışınlanıyor düzeltirsen banada söylermisin?
hocam grafikleri en düşüğe alın demiş biri denedim ama hala aynı sorun

dostum benim bu video linkinde çözümü var ben hallettim bu ayarları uygula ayarlar için rar dosyasıda mevcut izleyerek halledersin
Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Son düzenleme:

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı