Assetto Corsa oynanır mı?

gamecover

Centipat
Makaleler
4
Aldım ve 7 saat boyunca online oynadım. 1 Aydır oynamıyorum. Tekrar indirmeye değer mi?

Sanırım sunucularda oyuncu sayısı çok düşük. Bugün oyuna en fazla 8 bin civarı oyuncu girmiş.

Son düzenleyen: Moderatör:
Aldım ve 7 saat boyunca Online oynadım. 1 aydır oynamıyorum. Tekrar indirmeye değer mi?

Sanırım sunucularda oyuncu sayısı çok düşük. Bugün oyuna en fazla 8 bin civarı oyuncu girmiş.

Bence direksiyon yoksa sarmaz.

Ben de dedim ki direksiyon yoksa sarmaz. Doluluk oranını nasıl düzelteyim? 7 saat oynamışsın zaten demek ki seni sarmamış.

Oyunu seviyorum, klavye ile sardı. Size düzeltin derken yanlış biliyorsam düzeltin anlamında söyledim.

Bunun yerine FH4 düşünüyordum o yüzden sorayım dedim. Assetto Corsa'da kalmak daha mantıklı gibi.

Farklı türde oyunlar. Simülasyon seviyorsanız Assetto Corsa tabi daha iyi. FH4 3 ay önce almıştım da hiç oynayasım gelmiyor, ben de simülasyon daha çok seviyorum.

Farklı türde oyunlar. Simülasyon seviyorsanız Assetto Corsa tabi daha iyi. FH4 3 ay önce almıştım da hiç oynayasım gelmiyor, ben de simülasyon daha çok seviyorum.

Assetto Corsa'ya online oynamak için giriyorum. Oyuncu sayısı benim için çok önemli, ölmesini istemem.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…