Assetto Corsa oynanır mı?

Ben Assetto Corsa'ya online oynamak için giriyorum. Oyuncu sayısı benim için çok önemli, ölmesini istemem.
Öleceğini sanmıyorum, tam tersi artıyor. Çünkü son zamanlarda modlar ve grafikleri sayesinde baya popüler oldu. İnsta Reels'ta sürekli Assetto Corsa editleri çıkıyor karşıma ve baya da izlenmiş oluyor bunlar.

Eğer alışabilirsen mouse ile de kullanabilirsin ben direksiyonu o şekilde kontrol ediyorum.
Bana soracak olursan eğer;
Forza'nın görev mantığı var fakat hep aynı yolları geçtiğin için bir zaman sonra sıkıyor ama Assetto Corsa'da harita modları ile beraber türklerin yaptığı araç modları da bulunuyor tabii bunlar tek oyunculu modda oynarken oluyor yoksa başka birinin sunucusuna girmek istersen eğer o modları yüklemen gerekiyor veya sunucuda DLC var ise onlara sahip olman gerekiyor. Ve arkadaşların ile başka insanlarla olan sunuculara girdiğinde güzel vakit geçirebiliyorsun eğer tek girmek istersen yine de sunucularda dediğin kadar az kişi olmuyor filtreleme kısmından kişi sayısı en fazla olan sunucuya bakabilirsin.

Edit:
Yanlış anlaşılmasın mod'suz veya DLC'siz de sunuculara girilebiliyor.

Eğer alışabilirsen mouse ile de kullanabilirsin ben direksiyonu o şekilde kontrol ediyorum.
Bana soracak olursan eğer;
Forza'nın görev mantığı var fakat hep aynı yolları geçtiğin için bir zaman sonra sıkıyor ama Assetto Corsa'da harita modları ile beraber türklerin yaptığı araç modları da bulunuyor tabii bunlar tek oyunculu modda oynarken oluyor yoksa başka birinin sunucusuna girmek istersen eğer o modları yüklemen gerekiyor veya sunucuda DLC var ise onlara sahip olman gerekiyor. Ve arkadaşların ile başka insanlarla olan sunuculara girdiğinde güzel vakit geçirebiliyorsun eğer tek girmek istersen yine de sunucularda dediğin kadar az kişi olmuyor filtreleme kısmından kişi sayısı en fazla olan sunucuya bakabilirsin.

FH4'te gerçekçiliği falan görünce alasım geliyor ama vazgeçtim. Assetto Corsa gayet iyi sadece oyuncu sorun.

Evet grafikleri mükemmel FH5'te aynı şekilde 3 oyunu da deneyimleme şansı buldum FH5'i 1 ay önce sildim ve sanırım tekrar yüklemem ama Assetto'ya dönebilirim

İlk açtığımda 3-4 saat aralıksız oynamıştım Assetto Corsa'yı.

Aynı haritayı defalarca dolanmak bile sıkmıyor. 6 TL bir oyuna göre verdiği zevk çok.

İlk açtığımda 3-4 saat aralıksız oynamıştım Assetto Corsa'yı.

Aynı haritayı defalarca dolanmak bile sıkmıyor. 6 TL bir oyuna göre verdiği zevk çok.
Zamanında bu fiyatlara almışım
27 Kas 2019
Assetto Corsa - 4,00 TL
Assetto Corsa - Dream Pack 1 - 1,68 TL
Assetto Corsa - Dream Pack 2 - 1,68 TL
Assetto Corsa - Dream Pack 3 - 1,68 TL
Japanese Pack - 3,10 TL
Assetto Corsa - Red Pack - 1,68 TL
Assetto Corsa - DP6 - 0,52 TL
Assetto Corsa - Porsche Pack I - 1,31 TL
Assetto Corsa - Porsche Pack II - 1,31 TL
Assetto Corsa - Porsche Pack III - 1,31 TL
Assetto Corsa - Ready to Race Pack - 1,31 TL
Assetto Corsa - Ferrari Pack - 1,68 TL

Zamanında bu fiyatlara almışım
27 Kas 2019
Assetto Corsa - 4,00 TL
Assetto Corsa - Dream Pack 1 - 1,68 TL
Assetto Corsa - Dream Pack 2 - 1,68 TL
Assetto Corsa - Dream Pack 3 - 1,68 TL
Japanese Pack - 3,10 TL
Assetto Corsa - Red Pack - 1,68 TL
Assetto Corsa - DP6 - 0,52 TL
Assetto Corsa - Porsche Pack I - 1,31 TL
Assetto Corsa - Porsche Pack II - 1,31 TL
Assetto Corsa - Porsche Pack III - 1,31 TL
Assetto Corsa - Ready to Race Pack - 1,31 TL
Assetto Corsa - Ferrari Pack - 1,68 TL

Değer hocam. Tek korkum oyunun ölmesi.

Öleceğini sanmıyorum, tam tersi artıyor. Çünkü son zamanlarda modlar ve grafikleri sayesinde bayağı popüler oldu. Instagram Reels'ta sürekli Assetto Corsa editleri çıkıyor karşıma ve bayağı da izlenmiş oluyor bunlar.

Algoritmaya göre. Sen Assetto Corsa paylaşımı beğenirsen karşına daha çoğu çıkar.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı