Çözüldü Assetto Corsa oyuna girince oyundan atıyor

Bu konu çözüldü olarak işaretlenmiştir. Çözülmediğini düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.

KufurbazHaydo5

Decapat
Daha fazla  
Content Manager üzerinden girdiğimde oyun çöküyor tam arabaların yüklenme anına geldiğinde yarış iptal edildi diyor. Bazen de oyuna girmeye çalışınca bilgisayar donuyor ve bilgisayar yeniden başlatılıyor açıldığındada görüntü ayarlarımın sıfırlandığını fark ettim.

Girerken belli bir araçta mı atıyor yoksa her seferinde rastgele bir araçta mı atıyor?
Hocam 3 farklı araç denedim 3ündede atıyor.

1729344655377.png

Böyle bir hata aldım şimdi hocam.

Sorunum düzeldi sanırım. Ancak benim oynadığım shuto traffic mapi 0.1.79 istiyor en üstteki sürüme uygun bir traffic mapi var mı bildiğiniz?

Sorunum düzeldi sanırım. Ancak benim oynadığım shuto traffic mapi 0.1.79 istiyor en üstteki sürüme uygun bir traffic mapi var mı bildiğiniz?
Shutoko'nun öyle bir sınırlaması yok hocam. Trafik mapine girebilirsiniz. Eğer girerken bekliyorsanız sorun yok. Initializing AI spline yazıyorsa mapten mape değişir fakat Shutoko'da yaklaşık 6-7 dakika bekleyeceksiniz. Sistemden sisteme, mapten mape değişir. Bu arada bu tek seferlik birşey. Bir daha ki seferlere beklemezsiniz.

Shutoko'nun öyle bir sınırlaması yok hocam. Trafik mapine girebilirsiniz. Eğer girerken bekliyorsanız sorun yok. Initializing AI spline yazıyorsa mapten mape değişir fakat Shutoko'da yaklaşık 6-7 dakika bekleyeceksiniz. Sistemden sisteme, mapten mape değişir. Bu arada bu tek seferlik birşey. Bir daha ki seferlere beklemezsiniz.
Bekledim ilk yine hata verdi sonra tekrardan girdim bu sefer traffic araçları ve süreceğim araba yüklenirken oyundan attı ve yine şöyle bir hata verdi;
1729348072608.png

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Geri
Yukarı