liera Hectopat Katılım 10 Eylül 2022 Mesajlar 601 Makaleler 2 Çözümler 1 Daha fazla Sistem Özellikleri Intel Core i7-12650H 32GB RAM 2TB NVME SSD 8GB RTX4060 Cinsiyet Erkek 17 Ekim 2023 #1 Oyunda trafik modu yapıp takılmayı düşünüyorum, GTA 5 gibi klavye ile kolay araba sürer miyim?
KS KS liera Hectopat Katılım 10 Eylül 2022 Mesajlar 601 Makaleler 2 Çözümler 1 Daha fazla Sistem Özellikleri Intel Core i7-12650H 32GB RAM 2TB NVME SSD 8GB RTX4060 Cinsiyet Erkek 17 Ekim 2023 #11 ardanoir dedi: Klavye ile A veya D tuşuna basınca direksiyon son hız döndürülmüş gibi oluyor. 200-300 liralık dandik bir joystick bile alsanız rahatça oynarsınız. Genişletmek için tıkla... telefonu joystic olarak kullanamam değilmi Artı 0 Eksi
ardanoir dedi: Klavye ile A veya D tuşuna basınca direksiyon son hız döndürülmüş gibi oluyor. 200-300 liralık dandik bir joystick bile alsanız rahatça oynarsınız. Genişletmek için tıkla... telefonu joystic olarak kullanamam değilmi
A ardanoir Kilopat Katılım 29 Haziran 2022 Mesajlar 3.516 Çözümler 74 Yer Türkiye Cumhuriyeti 17 Ekim 2023 #12 liera dedi: telefonu joystic olarak kullanamam değilmi Genişletmek için tıkla... Steam remote play ile yapabilirsiniz. Artı 0 Eksi
liera dedi: telefonu joystic olarak kullanamam değilmi Genişletmek için tıkla... Steam remote play ile yapabilirsiniz.
Hakkinen fedaisi 8 Decapat Katılım 25 Mart 2023 Mesajlar 32 Daha fazla Cinsiyet Erkek 24 Ekim 2023 #13 Klavye ile oynayacaksanız hiç bulaşmayın derim hocam. Onun haricinde fare ile kontrol edilebiliyodu sanırsam. Artı 0 Eksi
Klavye ile oynayacaksanız hiç bulaşmayın derim hocam. Onun haricinde fare ile kontrol edilebiliyodu sanırsam.
Melih0192 Centipat Katılım 28 Ağustos 2023 Mesajlar 1.529 Çözümler 3 Yer Adana'da olan bir yer. Daha fazla Cinsiyet Erkek 24 Ekim 2023 #14 liera dedi: Oyunda trafik modu yapıp takılmayı düşünüyorum, GTA 5 gibi klavye ile kolay araba sürer miyim? Genişletmek için tıkla... Ben oynuyorum klavye+mouse ile ama Assetto Corsa dediğin direksiyon seti ile oynanır. Lee Yubin dedi: Eh. Klavye + fare ile idare ediliyor. Genişletmek için tıkla... Hocam Assetto Corsa konularında en yardımcı üye sizsiniz herhalde her sorunda çözüm buluyorsunuz. Artı 0 Eksi
liera dedi: Oyunda trafik modu yapıp takılmayı düşünüyorum, GTA 5 gibi klavye ile kolay araba sürer miyim? Genişletmek için tıkla... Ben oynuyorum klavye+mouse ile ama Assetto Corsa dediğin direksiyon seti ile oynanır. Lee Yubin dedi: Eh. Klavye + fare ile idare ediliyor. Genişletmek için tıkla... Hocam Assetto Corsa konularında en yardımcı üye sizsiniz herhalde her sorunda çözüm buluyorsunuz.