Sloriens Centipat Katılım 27 Mart 2023 Mesajlar 6 Daha fazla Cinsiyet Erkek 15 Mayıs 2023 #1 RAM 16 Ekran kartı Asus 3050 Oc Anakart anakartı bilmiyorum İşlemci i3 12100f Assetto Corsa da trafik modu yapmak istedim arabalar başlangıçta geliyor ilerliyorlar. Ama yola çıkınca tekrardan araba doğup trafik oluşmuyor.
Assetto Corsa da trafik modu yapmak istedim arabalar başlangıçta geliyor ilerliyorlar. Ama yola çıkınca tekrardan araba doğup trafik oluşmuyor.
ZaferDLL Hectopat Katılım 3 Ağustos 2021 Mesajlar 217 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 15 Eylül 2023 #2 Sloriens dedi: Assetto Corsa da trafik modu yapmak istedim arabalar başlangıçta geliyor ilerliyorlar. Ama yola çıkınca tekrardan araba doğup trafik oluşmuyor. Eki Görüntüle 1779762 Genişletmek için tıkla... Sorunu çözebildiniz mi? Artı 0 Eksi
Sloriens dedi: Assetto Corsa da trafik modu yapmak istedim arabalar başlangıçta geliyor ilerliyorlar. Ama yola çıkınca tekrardan araba doğup trafik oluşmuyor. Eki Görüntüle 1779762 Genişletmek için tıkla... Sorunu çözebildiniz mi?