KivancKaz Femtopat Katılım 1 Şubat 2023 Mesajlar 13 Daha fazla Cinsiyet Erkek 28 Şubat 2023 #1 Dün Assetto Corsa yükledim trafik modu kurup gireyim dedim ama 20 25 defa aynı hatayı aldım hem dpc sunucusunda hem de tek kişilikte.
Dün Assetto Corsa yükledim trafik modu kurup gireyim dedim ama 20 25 defa aynı hatayı aldım hem dpc sunucusunda hem de tek kişilikte.
Swoxie Hectopat Katılım 28 Temmuz 2022 Mesajlar 1.259 Çözümler 19 Yer İzmir/Buca 28 Şubat 2023 #2 KivancKaz dedi: Dün Assetto Corsa yükledim trafik modu kurup gireyim dedim ama 20 25 defa aynı hatayı aldım hem dpc sunucusunda hem de tek kişilikte. Eki Görüntüle 1685161 Genişletmek için tıkla... RAM'in yetmiyor olabilir. Diskte yerin varsa bir kaç gb sanal bellek ata veya sistem yönetimine al. Artı 0 Eksi
KivancKaz dedi: Dün Assetto Corsa yükledim trafik modu kurup gireyim dedim ama 20 25 defa aynı hatayı aldım hem dpc sunucusunda hem de tek kişilikte. Eki Görüntüle 1685161 Genişletmek için tıkla... RAM'in yetmiyor olabilir. Diskte yerin varsa bir kaç gb sanal bellek ata veya sistem yönetimine al.
KS KS KivancKaz Femtopat Katılım 1 Şubat 2023 Mesajlar 13 Daha fazla Cinsiyet Erkek 4 Mart 2023 #3 Swoxie dedi: RAM'in yetmiyor olabilir. Diskte yerin varsa birkaç GB sanal bellek ata veya sistem yönetimine al. Genişletmek için tıkla... 16 GB RAM'im var Artı 0 Eksi
Swoxie dedi: RAM'in yetmiyor olabilir. Diskte yerin varsa birkaç GB sanal bellek ata veya sistem yönetimine al. Genişletmek için tıkla... 16 GB RAM'im var
Swoxie Hectopat Katılım 28 Temmuz 2022 Mesajlar 1.259 Çözümler 19 Yer İzmir/Buca 4 Mart 2023 #4 KivancKaz dedi: 16 GB RAM'im Genişletmek için tıkla... O zaman crash raporunu paylaşabilirmisin sorunun ne olduğunu anlayalım. Artı 0 Eksi
KivancKaz dedi: 16 GB RAM'im Genişletmek için tıkla... O zaman crash raporunu paylaşabilirmisin sorunun ne olduğunu anlayalım.