sametkyhn Femtopat Katılım 3 Şubat 2023 Mesajlar 2 Daha fazla Cinsiyet Erkek 15 Şubat 2023 #1 RAM 16 Ekran kartı Rtx 3050ti İşlemci intel core i5 11400H Arkadaşlar Assetto Corsa'da trafik modu yaptım ama her moda girmeye çalışınca yarışa atıyor. Otobanda yarış yapıyoruz kısacası. Paylaştığım fotoğrafta altta yarış sıralaması var zaten. Bunun bir çözüm yolu var mı? Dosya Ekleri Assetto Corsa Screenshot 2023.02.15 - 00.03.27.93.png 2,7 MB · Görüntüleme: 65
Arkadaşlar Assetto Corsa'da trafik modu yaptım ama her moda girmeye çalışınca yarışa atıyor. Otobanda yarış yapıyoruz kısacası. Paylaştığım fotoğrafta altta yarış sıralaması var zaten. Bunun bir çözüm yolu var mı?
M maethril Decapat Katılım 30 Haziran 2022 Mesajlar 633 Daha fazla Cinsiyet Erkek 15 Şubat 2023 #2 Content Manager dan track day seçili mi ? O alttaki menüyü yanlış hatırlamıyorsam f9 ile kapatabilirsin. Artı 0 Eksi
Content Manager dan track day seçili mi ? O alttaki menüyü yanlış hatırlamıyorsam f9 ile kapatabilirsin.
KS KS sametkyhn Femtopat Katılım 3 Şubat 2023 Mesajlar 2 Daha fazla Cinsiyet Erkek 15 Şubat 2023 #3 maethril dedi: Content Manager'dan track day seçili mi? O alttaki menüyü yanlış hatırlamıyorsam F9 ile kapatabilirsin. Genişletmek için tıkla... Evet track day seçili. Ama tafik modunda hiç araç yok karşı şeritte var. Benim şeritimde yarıştıgım araçlar var. Artı 0 Eksi
maethril dedi: Content Manager'dan track day seçili mi? O alttaki menüyü yanlış hatırlamıyorsam F9 ile kapatabilirsin. Genişletmek için tıkla... Evet track day seçili. Ama tafik modunda hiç araç yok karşı şeritte var. Benim şeritimde yarıştıgım araçlar var.