pidee Kilopat Katılım 8 Ekim 2021 Mesajlar 3.621 Makaleler 2 Çözümler 34 Daha fazla Sistem Özellikleri HP Victus 16 - RTX 4050 Laptop GPU - Ryzen 7 7840HS - 16GB RAM - 500GB SSD Cinsiyet Erkek 14 Nisan 2023 #1 Bu haritalara Online'da girebilirken kendim giremiyorum, hata kodu: Critical error: ERROR: Reverb node does not exist: AC_REVERB_25 (Girerken en başta sorun yok fakat sonrasında siyah ekran geliyor veee crash tabii ki.)
Bu haritalara Online'da girebilirken kendim giremiyorum, hata kodu: Critical error: ERROR: Reverb node does not exist: AC_REVERB_25 (Girerken en başta sorun yok fakat sonrasında siyah ekran geliyor veee crash tabii ki.)
Dwayne Decapat Katılım 6 Nisan 2023 Mesajlar 496 Yer Antep Daha fazla Cinsiyet Erkek 14 Nisan 2023 #2 dosyaları dogrulat asetto bu her dadkika bozulur bulaşmayacaktın bu oyuna Artı 0 Eksi
KS KS pidee Kilopat Katılım 8 Ekim 2021 Mesajlar 3.621 Makaleler 2 Çözümler 34 Daha fazla Sistem Özellikleri HP Victus 16 - RTX 4050 Laptop GPU - Ryzen 7 7840HS - 16GB RAM - 500GB SSD Cinsiyet Erkek 14 Nisan 2023 #3 Dwayne dedi: dosyaları dogrulat asetto bu her dadkika bozulur bulaşmayacaktın bu oyuna Genişletmek için tıkla... Steam üzerinden mi? Bir de nereden yapılıyor? Artı 0 Eksi
Dwayne dedi: dosyaları dogrulat asetto bu her dadkika bozulur bulaşmayacaktın bu oyuna Genişletmek için tıkla... Steam üzerinden mi? Bir de nereden yapılıyor?
Dwayne Decapat Katılım 6 Nisan 2023 Mesajlar 496 Yer Antep Daha fazla Cinsiyet Erkek 14 Nisan 2023 #4 evet steam üzerinden pidee dedi: Steam üzerinden mi? Bir de nereden yapılıyor? Genişletmek için tıkla... evet steam üzerinden steam e gir oyuna sag tık at özelliklere tıkla yerel dosyalara gel oyun dosyalarının btünlüğünü doğrulaya tıkla ama modlarını silme riski var Artı 0 Eksi
evet steam üzerinden pidee dedi: Steam üzerinden mi? Bir de nereden yapılıyor? Genişletmek için tıkla... evet steam üzerinden steam e gir oyuna sag tık at özelliklere tıkla yerel dosyalara gel oyun dosyalarının btünlüğünü doğrulaya tıkla ama modlarını silme riski var
KS KS pidee Kilopat Katılım 8 Ekim 2021 Mesajlar 3.621 Makaleler 2 Çözümler 34 Daha fazla Sistem Özellikleri HP Victus 16 - RTX 4050 Laptop GPU - Ryzen 7 7840HS - 16GB RAM - 500GB SSD Cinsiyet Erkek 14 Nisan 2023 #5 Dwayne dedi: Modlarını silme riski var. Genişletmek için tıkla... Çoktan başlattım, umarım başlarına bir şey gelmez. Şimdi deniyorum. Artı 0 Eksi
Dwayne dedi: Modlarını silme riski var. Genişletmek için tıkla... Çoktan başlattım, umarım başlarına bir şey gelmez. Şimdi deniyorum.
Dwayne Decapat Katılım 6 Nisan 2023 Mesajlar 496 Yer Antep Daha fazla Cinsiyet Erkek 14 Nisan 2023 #6 yedekleseydin keşke ya da indirdiğin rarlar duruyorsa tekrar atarsın çözülmeyede bilir bazen oyunu sil yükle yapsanda hatası çözülmeyen bir oyun Artı 0 Eksi
yedekleseydin keşke ya da indirdiğin rarlar duruyorsa tekrar atarsın çözülmeyede bilir bazen oyunu sil yükle yapsanda hatası çözülmeyen bir oyun
KS KS pidee Kilopat Katılım 8 Ekim 2021 Mesajlar 3.621 Makaleler 2 Çözümler 34 Daha fazla Sistem Özellikleri HP Victus 16 - RTX 4050 Laptop GPU - Ryzen 7 7840HS - 16GB RAM - 500GB SSD Cinsiyet Erkek 14 Nisan 2023 #7 Dwayne dedi: yedekleseydin keşke ya da indirdiğin rarlar duruyorsa tekrar atarsın çözülmeyede bilir bazen oyunu sil yükle yapsanda hatası çözülmeyen bir oyun Genişletmek için tıkla... Sonuç değişmedi maalesef. Bir tane daha traffic var onu deneyeceğim şimdi. Artı 0 Eksi
Dwayne dedi: yedekleseydin keşke ya da indirdiğin rarlar duruyorsa tekrar atarsın çözülmeyede bilir bazen oyunu sil yükle yapsanda hatası çözülmeyen bir oyun Genişletmek için tıkla... Sonuç değişmedi maalesef. Bir tane daha traffic var onu deneyeceğim şimdi.
Dwayne Decapat Katılım 6 Nisan 2023 Mesajlar 496 Yer Antep Daha fazla Cinsiyet Erkek 14 Nisan 2023 #8 csp ayarını 1.79 a çek grafik modunu yani olmazsa map değiş yine olmazsa mapi aynı seç arabayı değiş atarken bozulmus olabilir Artı 0 Eksi
csp ayarını 1.79 a çek grafik modunu yani olmazsa map değiş yine olmazsa mapi aynı seç arabayı değiş atarken bozulmus olabilir
KS KS pidee Kilopat Katılım 8 Ekim 2021 Mesajlar 3.621 Makaleler 2 Çözümler 34 Daha fazla Sistem Özellikleri HP Victus 16 - RTX 4050 Laptop GPU - Ryzen 7 7840HS - 16GB RAM - 500GB SSD Cinsiyet Erkek 14 Nisan 2023 #9 Sonuç yine aynı, yine AI kısmında takıldı, sanırım oynayamayacağım, online sunuculara mahkum oldum sanırım. Dwayne dedi: csp ayarını 1.79 a çek grafik modunu yani olmazsa map değiş yine olmazsa mapi aynı seç arabayı değiş atarken bozulmus olabilir Genişletmek için tıkla... deniyorum. Hocam csp ayarı nerede? Artı 0 Eksi
Sonuç yine aynı, yine AI kısmında takıldı, sanırım oynayamayacağım, online sunuculara mahkum oldum sanırım. Dwayne dedi: csp ayarını 1.79 a çek grafik modunu yani olmazsa map değiş yine olmazsa mapi aynı seç arabayı değiş atarken bozulmus olabilir Genişletmek için tıkla... deniyorum. Hocam csp ayarı nerede?
Dwayne Decapat Katılım 6 Nisan 2023 Mesajlar 496 Yer Antep Daha fazla Cinsiyet Erkek 14 Nisan 2023 #10 ayarlara gir sol tarafta custom shader patch var orada 1.79 yazar onu seç güncelle Artı 0 Eksi