Assetto Corsa trafik modunda NPC'ler çarpışıyor

YLN

Decapat
Yer
Oslo, Norway
Daha fazla  
Merhaba arkadaşlar bugün Assetto Corsa satın aldım ve Traffic Pack'ini de doğru bir şekilde kurdum. Fakat bir baktım ki arabalar birbirine giriyor ve trafik tıkanıyor. Bu durumu nasıl çözebilirim? Şimdiden cevaplarınız için teşekkürler.

Merhaba arkadaşlar bugün Assetto Corsa satın aldım ve traffic Pack'ini de doğru bir şekilde kurdum. Fakat bir baktım ki arabalar birbirine giriyor ve trafik tıkanıyor. Bu durumu nasıl çözebilirim? Şimdiden cevaplarınız için teşekkürler.

Shutoko haritasındamı yoksa başka haritadaki oynuyorsun?

Content Manager'da opponents (adaylar) kısmında eklediğin araçlar nedir?

O kısmın bana fotoğrafını atar mısın?

Dosya Ekleri

• Ekran görüntüsü 2024-06-18 223149.png
    Ekran görüntüsü 2024-06-18 223149.png
    270,8 KB · Görüntüleme: 219

Opponentsteki arabaların birazını sil ve track dayda opponent var fotoğrafta gösterdim onun sayısını ayarlayabiliyorsun onun sayısını en az 10 15 falan yap.

Bu olmazsa başka traffic pack yükleyebilirsin.

Dosya Ekleri

• Ekran görüntüsü 2024-06-19 123516.png
    Ekran görüntüsü 2024-06-19 123516.png
    375,1 KB · Görüntüleme: 207
Opponentsteki arabaların birazını sil ve track dayda opponent var fotoğrafta gösterdim onun sayısını ayarlayabiliyorsun onun sayısını en az 10 15 falan yap.

Bu olmazsa başka traffic pack yükleyebilirsin.

Hocam dediğiniz şeyin aynısını yaptım opponent seçeneğini 10 yapınca çok az araba oluyor fakat 15 yaptığımda ise oyun hata verip çöküyor. Peki hocam önerebileceğiniz farklı bir traffic pack var mıdır?

Hocam dediğiniz şeyin aynısını yaptım opponent seçeneğini 10 yapınca çok az araba oluyor fakat 15 yaptığımda ise oyun hata verip çöküyor. Peki hocam önerebileceğiniz farklı bir traffic pack var mıdır?

Bazı yerlerden pack arayıp bulunca linkini atarım sende istersen pack arayabilirsin Discord gibi yerlerden.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı