belirsizz Hectopat Katılım 4 Mayıs 2024 Mesajlar 8.397 Makaleler 3 Çözümler 20 20 Eylül 2024 #1 Yeni aldım, nereden mod kurabilirim? (Trafik modu, çeşitli arabalar vs.)
H hamiltonfedaisi Decapat Katılım 2 Nisan 2023 Mesajlar 893 Çözümler 7 20 Eylül 2024 #2 belirsizz dedi: Yeni aldım, nereden mod kurabilirim? (Trafik modu, çeşitli arabalar vs.) Genişletmek için tıkla... Custom Shaders Patch'i content manager üzerinden, SRP haritasını kendi sitesinden, diğer araç modlarını da çoğu siteden indirebilirsin. Artı 0 Eksi
belirsizz dedi: Yeni aldım, nereden mod kurabilirim? (Trafik modu, çeşitli arabalar vs.) Genişletmek için tıkla... Custom Shaders Patch'i content manager üzerinden, SRP haritasını kendi sitesinden, diğer araç modlarını da çoğu siteden indirebilirsin.
KS KS belirsizz Hectopat Katılım 4 Mayıs 2024 Mesajlar 8.397 Makaleler 3 Çözümler 20 20 Eylül 2024 #3 hamiltonfedaisi dedi: Custom Shaders Patch'i content Manager üzerinden, SRP haritasını kendi sitesinden, diğer araç modlarını da çoğu siteden indirebilirsin. Genişletmek için tıkla... Bir tane araba modu yükledim ve dosyalara attım. Oyuna girince nerede gözükmesi lazım? Artı 0 Eksi
hamiltonfedaisi dedi: Custom Shaders Patch'i content Manager üzerinden, SRP haritasını kendi sitesinden, diğer araç modlarını da çoğu siteden indirebilirsin. Genişletmek için tıkla... Bir tane araba modu yükledim ve dosyalara attım. Oyuna girince nerede gözükmesi lazım?
Fatihkerem0023 Hectopat Katılım 31 Ocak 2023 Mesajlar 3.037 Çözümler 10 Daha fazla Cinsiyet Erkek 20 Eylül 2024 #4 belirsizz dedi: Yeni aldım, nereden mod kurabilirim? (Trafik modu, çeşitli arabalar vs.) Genişletmek için tıkla... Kanka çok denedim ama kendi başına giremiyorsun sanırım hep hata veriyor illa sunucuya girmen lazım sanırım ya da ben yapamadım DPC dolu oluyor onun araba modlarını indir kur insanlarla sür DC sunucusunda her şeyi kuruluşu falan var. Artı 0 Eksi
belirsizz dedi: Yeni aldım, nereden mod kurabilirim? (Trafik modu, çeşitli arabalar vs.) Genişletmek için tıkla... Kanka çok denedim ama kendi başına giremiyorsun sanırım hep hata veriyor illa sunucuya girmen lazım sanırım ya da ben yapamadım DPC dolu oluyor onun araba modlarını indir kur insanlarla sür DC sunucusunda her şeyi kuruluşu falan var.