Astro Bot kutulu alınır mı?

Grim Reaper

Hectopat
Yer
İzmir
Astro Bot'u almak istiyorum ama dijitaldeki standart fiyatıyla kutulu fiyatı aynı indirime girdiğinde oyun dijitalde ne kadara düşüyor bilen var mı? Kutulu alırsam ileride arkadaşımla falan takas ederim diye düşünüyorum indirimde en fazla 1900 2000'e düşer diye tahmin ediyorum aradaki o fark için dijital almaya değer mi?

Astro Bot'u almak istiyorum ama dijitaldeki standart fiyatıyla kutulu fiyatı aynı indirime girdiğinde oyun dijitalde ne kadara düşüyor bilen var mı? Kutulu alırsam ileride arkadaşımla falan takas ederim diye düşünüyorum indirimde en fazla 1900 2000'e düşer diye tahmin ediyorum aradaki o fark için dijital almaya değer mi?

Dijitalde 2 bin TL'yi gördüğünü hatırlıyorum, ama CD alıp satmanı öneririm. Ama çok da satılacak bir oyun değil gibi.

Dijitalde 2 bin TL'yi gördüğünü hatırlıyorum, ama CD alıp satmanı öneririm. Ama çok da satılacak bir oyun değil gibi.
Daha çok takas yaparım ya da koleksiyonluk durur hocam. Dijitalde fazla indirim görmüyor zaten çok üzmez bence. Genelde aldığım şeyi yenisi alınan birşey değilse pek satmıyorum.

Niye öyle dediniz? Bilgilenmek için soruyorum fiyatından dolayı mı? Bildiğim kadarıyla astrobot PS5 kolu özelliklerini tam kullanıyordu çünkü.

Niye öyle dediniz? Bilgilenmek için soruyorum fiyatından dolayı mı? Bildiğim kadarıyla astrobot PS5 kolu özelliklerini tam kullanıyordu çünkü.
Ülkede talep fazla değildir. Bizim oyuncu kitlemiz böyle platform oyunlarını çok sevmiyor genelde oynayan tabii var ama diğer oyun türleriyle bir değil tabii. Ama yine de satması zor olmaz bence. Gerçi satmaya niyetim yok o ayrı konu ama.

Konsol için kutulu oyun almak her zaman daha iyi bence. Astro Bot öyle çok satılmayacak bir oyunda değil gayet hızlı satılıyor kutulu olarak. Yani bence kutulu almanız daha iyi.

Konsol için kutulu oyun almak her zaman daha iyi bence. Astro Bot öyle çok satılmayacak bir oyunda değil gayet hızlı satılıyor kutulu olarak. Yani bence kutulu almanız daha iyi.
Satın aldım hocam benim de aklıma yattı fakat satın aldıktan sonraki gün satıcı aradı ürünlerin hasar gördüğünü ve istersek siparişi iptal etmemizi önerdi. Hasarlı ürünle uğraşmak istemediğim için el mahkum siparişi iptal ettim. O gün 2300'den satın almıştım şimdi en uygun 2600 TL'den satıyor başka satıcılar o yüzden dijitale döndüm. Hevesle başladığım her işin sonu böyle oluyor :D.

Geri
Yukarı