Astsubaylık için A101'den çıkılır mı?

Makaleler
6
Daha fazla  
Arkadaşlar, yakın zamanda ASTTASAK’ı kazandım ve açıklanmadan tam 1 gün önce A101’de işe başladım. Sonrasında sonuçlar açıklanır açıklanmaz müdür dahil tüm çalışanlara sözlü olarak bildirdim. Ayrıca başvuru sürecinde bölge sorumlusuna da söylemiştim. Ancak bunu sadece sözlü olarak belirttim, herhangi bir dilekçe yazmadım. Bu durum başıma iş açar mı?

İşten çıkarken bana zorluk çıkarırlar mı? Başta Asttasak için Eylül ya da Ekim gibi ayrılabilirim demiştim. Eğer zorluk çıkarırlarsa ve işe gitmezsem bu durum sicilime kırmızı çizik olarak yansır mı, ileride bir problem yaratır mı? Ayrıca Personel Temin Sistemi SGK üzerinden ilişik kesme belgesi istiyor. Bu belgeyi alamazsam bir sorun olur mu?

Son düzenleyen: Moderatör:
Arkadaşlar, yakın zamanda Asttasak'ı kazandım ve açıklanmadan tam 1 gün önce A101'de işe başladım. Sonrasında sonuçlar açıklanır açıklanmaz müdür dahil tüm çalışanlara sözlü olarak bildirdim. Ayrıca başvuru sürecinde bölge sorumlusuna da söylemiştim. Ancak bunu sadece sözlü olarak belirttim, herhangi bir dilekçe yazmadım. Bu durum başıma iş açar mı?

İşten çıkarken bana zorluk çıkarırlar mı? Başta asttasak için eylül'ya da ekim gibi ayrılabilirim demiştim. Eğer zorluk çıkarırlarsa ve işe gitmezsem bu durum sicilime kırmızı çizik olarak yansır mı, ileride bir problem yaratır mı? Ayrıca personel temin sistemi SGK üzerinden ilişik kesme belgesi istiyor. Bu belgeyi alamazsam bir sorun olur mu?

Başlık üzerine yorum yapacağım. Tabii ki de çıkılır reis askerlik saygı gören güzel bir meslek. Her gün palet çeke çeke belin ağırır.

Arkadaşlar başlık yanlış olmuş, zaten çıkacağım ama beni nasıl bir süreç bekliyor bunu merak etmiştim.

Deneme sürecinde sayılıyorsunuz. Çıkabilirsiniz. İşten çıktığınızı bildiren belgeyi alın ama SGK üzerinden.
Direk çıkabilirim yani değil mi? Bir sorun olmaz.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı