Arkadaşlar selamlar, yurtdışında bir süredir satışta olan Ryzen 5000 ve RTX 3000 serisine sahip laptoplar ne zaman gelecekler? Gelirlerse de fiyat tahmini olan var mı? teşekkürler.
Websitesinde "kabe gösteren VR gözlük" satan bir işletme Rog Zephyrus modelini getirmiş. Trendyol üzerinden satışa sunmuş. Kuantum Bilgisayar mart başı gelebileceğini söylemişti canlı destek üzerinden.
Websitesinde "kabe gösteren VR gözlük" satan bir işletme Rog Zephyrus modelini getirmiş. Trendyol üzerinden satışa sunmuş. Kuantum Bilgisayar mart başı gelebileceğini söylemişti canlı destek üzerinden.
Bu fiyatları kim veriyor acaba. Yurtdışında 1800 dolara listelenen ürünü neredeyse iki katına satmaya çalışan fırsatçılara prim vermeyin lütfen. Forumda sürekli Monster ucuz diyorlar ama Monster çok ucuz değil sadece kura göre normal fiyatlar veriyorlar. Tongfang kasa kullanan diğer markaların da hemen hemen aynı fiyatları. Bu laptopu markanın kendi getirse satacağı fiyat maksimum 15-16k