ASUS 850W PSU fanı alta bakınca yazılar ters oluyor

Frestika

Hectopat
Katılım
30 Ağustos 2016
Mesajlar
4
Yer
İstanbul/Tuzla
Daha fazla  
Meslek
Hava Harp Okulu Yeşilyurt
Arkadaşlar merhaba. Yakın zaman içerisinde bir sistem topladım. PSU olarak ASUS ROG STRIX 850W Gold kullanıyorum. Kasa olarak da Cooler Master TD500 mesh kullanıyorum. Güç kaynağını kasanın altındaki toz filtresine denk gelecek şekilde monte ettim. Sorum şu bu şekilde monte olduğunda PSU'nun arkasındaki on of dügmeleri ters oluyor. İnternetten birkaç video izledigimde fanın üste gelecek şekilde kurulum yaptıklarını görüyorum. Acaba yanlış mı kurdum diye düşünüyorum. Ve PSU'dan oyuna girdiğim zaman belli bir zaman sonra tak tak sesi geliyor ince bir sesle sonra gidiyor belirli aralıklarla tekrarlıyor, oyundan çıktıgımda bu ses kayboluyor. Fan aşağıya geldiğinde böyle gözüküyor.

IMG_20210419_011652.jpg
 
Son düzenleyen: Moderatör:
Hocam, kasaya montajı doğru gözüküyor. Fan altta olur. Toz filtresi ise zaten bunun için var. Kasanın düz olduğundan emin olun. Zeminde de sorun olabilir.
 
O yazıların ters olmasının sebebi genelde görüş açısı kasa üstünden olduğundan kullanıcının buton açıklamalarını okuyabilmesi için. Ambulansların önünde ters yazılması gibi. Doğru montajlamışsınız.
 

Yeni konular

Geri
Yukarı