ASUS A15 FA507RM ilk başlatma sırasında ışıklar sönüyor

JcMaxwell

Hectopat
Daha fazla  
Merhaba, konu başlığına yazdığım Gaming laptop elime geçti ve kutu açılımını yaptım. Kutuda herhangi bir hasar yok zira laptopta da öyle fakat şarj aletini bağlayıp güç düğmesine bastığımda klavye ışıkları ve diğer küçük 4 ışık yanıyor 2 sn içinde sönüyor. Acaba 2-3 saat şarj edilmesi mi lazım?

Merhaba, konu başlığına yazdığım Gaming laptop elime geçti ve kutu açılımını yaptım. Kutuda herhangi bir hasar yok zira laptopta da öyle fakat şarj aletini bağlayıp güç düğmesine bastığımda klavye ışıkları ve diğer küçük 4 ışık yanıyor 2 sn içinde sönüyor. Acaba 2-3 saat şarj edilmesi mi lazım?
Başlangıç normal ama ekran gelmemesi aşırı saçma. FreeDOS mu? BIOS'a girebilme şansınız var mı?

FreeDOS. Güç düğmesine basıyorum 4 küçük ışık yanıyor sönüyor sonra klavye aynı şekilde yanıp sönüyor ve 2 sn içinde kapanıyor.
Normal değil. Ben aldığımda kutu açılımını Vatan'da yapmıştık direkt tuşa bastı eleman açıldı laptop. Şarjı %80'di hatta. Normal değil bence garantiye gitmesi gerek.

Bir de malum kış olduğu için bilgisayar elime aldığımda buz gibiydi bunun bir zararı ya da etkisi olur mu?

Bir şekilde başardım arkadaşlar. Aklınızda bulunsun 2-3 kere Power tuşuna bastıktan sonra bilgisayar açılıyor.

Son düzenleme:

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı