- Makaleler
- 1
Sorunum hiçbir bootloader kurulumunun asus a42ja üzerinde çalışmaması; disk seagate 7200 rpm 750gb momentus 2011 yılı üretimidir. "4K" hatası için gerekli boot düzeltmesini Recep Beyin sitede gösterdiği biçimde yaptım. Ayrıca denemediğim yol kalmadı. Önce Maverick kurulumunu tüm diske yaptım. Sonra disk utility yardımıyla kurulumdan sonra diski windows 8.1 kurmak için bölümlendirdim. Fakat bu seferde Windows 8.1 kurulum sonunda "gerekli önyükleme bölümü oluşturulamadı" hatasını verdi. Harddiskten her boot ettiğimde "boot0ss" veya "bott0sa" hatasını alıyorum.
Bu konuda bana birebir yardımcı olabilecek arkadaş varsa bekliyorum. Bilgisayarın biosunu eski versiyona almak bana yardımcı olabilir mi? Bilgisayarın Bios ayarlarında "UEFİ" seçeneği olmakla birlikte kullanmama izin vermiyor. Sadece clover ile Mavericks kurabildim. Bootloader olarak kullanmadığım metod kalmadı. Easy BSD kullandım. O da kar etmedi. Bu işin içinden çıkabilmem için "iAtkOS M" kurmalı mıyım? Teşekkürler...
Bu konuda bana birebir yardımcı olabilecek arkadaş varsa bekliyorum. Bilgisayarın biosunu eski versiyona almak bana yardımcı olabilir mi? Bilgisayarın Bios ayarlarında "UEFİ" seçeneği olmakla birlikte kullanmama izin vermiyor. Sadece clover ile Mavericks kurabildim. Bootloader olarak kullanmadığım metod kalmadı. Easy BSD kullandım. O da kar etmedi. Bu işin içinden çıkabilmem için "iAtkOS M" kurmalı mıyım? Teşekkürler...
Son düzenleyen: Moderatör: