Çözüldü ASUS A520M-K sistemde Valorant TPM 2.0 hatası veriyor

Bu konu çözüldü olarak işaretlenmiştir. Çözülmediğini düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.

Dexter Morgan

Decapat
Selam dostlar, bugün Secure Boot ve TPM 2.0 hatası aldım Windows 11 Pro'da. Gidip açtım Secure Boot'u, TPM modu da Firmware idi sanırım ama yine hata veriyor. Anakartım ASUS A520M-K.
Firmware yerine öbür modu mu açmam lazım? Oynamıştım 3-4 el, çıkıp girince böyle oldu.

Selam dostlar, bugün Secure Boot ve TPM 2.0 hatası aldım Windows 11 Pro'da. Gidip açtım Secure Boot'u, TPM modu da Firmware idi sanırım ama yine hata veriyor. Anakartım ASUS A520M-K.
Firmware yerine öbür modu mu açmam lazım? Oynamıştım 3-4 el, çıkıp girince böyle oldu.

Secure Boot'u Custom moda aldınız değil mi? Çalıştıra tpm.msc yazıp fotoğraf atabilir misin?

Aldığınız hatayı görsel olarak paylaşın.

Dosya Ekleri

• image.jpg
    image.jpg
    202 KB · Görüntüleme: 11
Hocam 2 tane modu vardı UEFI olması lazım onu seçtim. Eskiden oynayabiliyordum hatta dediğim gibi bugün de oynadım yine böyle oldu BIOS'tan kontrol de ettim ayarlar aynı.

Oyuna giriyorum atıcam.
Uyumlu tpm bulunamıyor hatası. TPM 2.0 sürümü windows 11 için şart. Acaba sistem özellikleriniz nedir?

Dosya Ekleri

• image.jpg
    image.jpg
    471,1 KB · Görüntüleme: 10

Dosya Ekleri

• image.jpg
    image.jpg
    231,5 KB · Görüntüleme: 7
Çözüm

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri