Asus A68HM-K Anakart SSD Uyumu

2.5" boyutunda olan bütün SSD'ler uyumlu. Sorduğunuz model de buna dahil.

Arkadaşlar ben toshiba 240gb ssd aldım fakat pc ye bitürlü tanıtamadım eski hdd ile yerlerini değiştirdim sata 1,2,3,4 lerin hepsini enable yaptım ama sata g lerde gözükmedi. hatta hdd yi söküp sadece ssd taktım yine görmedi sata kabloları değiştirdim acaba diye olmadı olmadı . yardım lütfen windowsu ssd yi kurup 3:32 de açılan pc m, hızlanmasını istiyorum

Arkadaşlar ben toshiba 240gb ssd aldım fakat pc ye bitürlü tanıtamadım eski hdd ile yerlerini değiştirdim sata 1,2,3,4 lerin hepsini enable yaptım ama sata g lerde gözükmedi. hatta hdd yi söküp sadece ssd taktım yine görmedi sata kabloları değiştirdim acaba diye olmadı olmadı . yardım lütfen windowsu ssd yi kurup 3:32 de açılan pc m, hızlanmasını istiyorum

BIOS ekranında gözüküyor mu? Eğer gözüküyorsa Windows'a gelip "Sabit disk bölümleri oluştur ve biçimlendir" bölümünü bulup yeni disk oluşturun. Eğer BIOS'da gözükmüyorsa bağlantıları kontrol edin. Dediklerimi yaptığınız halde sorun geçmediyse yeni konu açın.

Uyarı! Bu konu 7 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı