391aksu Decapat Katılım 21 Nisan 2020 Mesajlar 2 21 Nisan 2020 #1 Merhaba 2 gün önce ASUS AC 750 DSL modemini satın aldım. Bu gün modemi kapattım ve açtım. Açtığımda sadece güç ışığı yanıyordu başka hiçbir ışık yanmıyor. Modem arayüzüne de erişemiyorum ne yapmam lazım?
Merhaba 2 gün önce ASUS AC 750 DSL modemini satın aldım. Bu gün modemi kapattım ve açtım. Açtığımda sadece güç ışığı yanıyordu başka hiçbir ışık yanmıyor. Modem arayüzüne de erişemiyorum ne yapmam lazım?
EskoriX Hectopat Katılım 2 Ağustos 2019 Mesajlar 716 Çözümler 2 21 Nisan 2020 #2 Modemin arkasındaki kabloları kontrol edin, DSL kablosunda kopukluk olabilir, modeme reset atın, internet servis sağlayıcınızı arayın.
Modemin arkasındaki kabloları kontrol edin, DSL kablosunda kopukluk olabilir, modeme reset atın, internet servis sağlayıcınızı arayın.
Xenfia Hectopat Katılım 4 Eylül 2018 Mesajlar 9 21 Nisan 2020 #3 EskoriX dedi: Modemin arkasındaki kabloları kontrol edin, DSL kablosunda kopukluk olabilir, modeme reset atın, internet servis sağlayıcınızı arayın. Genişletmek için tıkla... Farklı bir modemde sorun olmuyor.
EskoriX dedi: Modemin arkasındaki kabloları kontrol edin, DSL kablosunda kopukluk olabilir, modeme reset atın, internet servis sağlayıcınızı arayın. Genişletmek için tıkla... Farklı bir modemde sorun olmuyor.